Mand standser bil, springer ud og onanerer foran jysk kvinde - det kommer han til at fortryde

Kvinden var ude at gå en aftentur, da en bil kom kørende forbi hende. Bilen standsede lidt længere fremme. Da kvinden nåede hen til bilen, stod en mand og onanerede - tydeligvis med ønske om, at hun skulle se det. Det viste sig at være en rigtig dårlig idé.

At blive blufærdighedskrænket kan tage pippet fra de fleste i en grad, hvor de ikke får lagt mærke til vigtige dele af et signalement, så politiet efterfølgende kan fange forbryderen.

Men en kvinde fra Vandel var usædvanligt observant, da hun i aftes blev udsat for en onanerende blotter, skriver Vejle Amts Folkeblad

Hun gik onsdag aften tur ved Almstokbanen midt imellem Vandel og Billund ved 19.35-tiden. På et tidspunkt kom en bil kørende forbi hende og holdt ind til siden.

Da hun kom forbi bilen, kunne hun se den mandlige bilist stå uden for bilen og onanere. Til mandens uheld var kvinden trods det gyselige syn klar nok i hovedet til at notere sig mandens nummerplade.

Læs også

Kvinde fra Kolding opdager mand onanere foran børn: Da han nægter at stoppe, tager hun sagen i egen hånd

Det arbejder politiet nu ud fra.

Manden beskrives i øvrigt som cirka 35 år, 175-180 centimeter høj, almindelig af bygning og mørkhåret. Han var iført blå cowboybukser og en sort, slidt læderjakke.

 

Dagens Gossip