Mand stukket ned på åben gade - Gerningsmand på fri fod

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

I morges udfoldede der sig et slagsmål på Christianshavn, og her blev en mand stukket ned på åben gade. Politiet efterforsker sagen, og kan berette om, at gerningsmanden fortsat er på fri fod.

Tidligt mandag morgen rykkede politiet ud til Christianshavn. Her havde der klokken 06.19 været et slagsmål, hvor en af de involverede var blevet stukket med en kniv.

Da politiet kom frem, fandt de den forurettede liggende på jorden, og han blev kort efter fragtet til traumecenteret, hvor de kan se nærmere på skadernes omfang.

“Der opstod noget tumult og slagsmål omkring klokken 06.19 mandag morgen. Vi kom til stedet og fandt en forurettet, som tilsyneladende var blevet stukket med en kniv,” fortæller Henrik Brix, der er vagtchef hos Københavns Politi ifølge B.T.

Læs også

Derfor blev de to unge efterlyst af politiet i går: Viste sig at være noget helt andet

Gerningsmanden er på fri fod

Her tre timer efter knivstikkeriet, ved politiet endnu ikke, hvem der står bag. Det er begrænset, hvad politiet har fået af oplysninger om gerningsmanden, derfor er der heller ikke noget signalement.

Det politiet ved er, at den forurettede blev stukket i sit lår, og at gerningsmanden stak af til fods.

“Vi forsøger at få styr på, hvad der er op og ned, men på nuværende tidspunkt har vi ikke flere oplyser i sagen,” fortæller Henrik Brix.

I forbindelse med knivstikkeriet var metroen ved Christianshavn stoppet kortvarigt, men den kører atter efter planen igen.

Politiet arbejder fortsat på stedet, hvor de skal finde hoved og hale i hele situationen.

“Vi forsøger at få styr på, hvad der er op og ned, men på nuværende tidspunkt har vi ikke flere oplyser i sagen,” slutter vagtchefen fra Københavns Politi.

Læs også

I dag starter politiet en målrettet indsats: Se hvilke bilister de er ude efter

 

 

Dagens Gossip