Maskerede mænd stormede dansk hospital og stjal håndsprit

Foto: Jonas Ekströmer/TT/Ritzau Scanpix

Politiet leder i disse dage efter fire mænd, der røvede Herlev Hospital natten til fredag.

Der er ikke noget at sige til, at de ansatte på Herlev Hospital fik sig noget af et chok, da de passede deres arbejde ved midnat den 12. marts.

Der hviler et stort pres på de mange ansatte i sundhedssektoren i disse dage, og derfor er det på ingen måde retfærdigt, at de også skal håndtere tyveri.

Læs også

Politiet til danskerne: Nej det må i ikke!

Det var dog tilfældet på Herlev Hospital ved midnatstid den 12. marts, da tre maskerede mænd stormede akutmodtagelsen på Herlev Hospital og stjal sprit og masker.

En fjerde mand sad og ventede i bilen, mens tyveriet fandt sted. Det fortæller Københavns Politi.

'Klokken 00.51 natten til fredag modtog vi anmeldelse fra Herlev Hospital om, at tre mænd iført maskering havde været inde på hospitalet og havde stjålet håndsprit. De tre mænd var væk, da vores patrulje kort efter ankom til stedet - men vi har registreringsnummer på deres bil og videoovervågning fra stedet og efterforsker sagen. Vi hører meget gerne fra vidner, der har info om sagen' fortæller Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Læs også

God nyhed fra Australske forskere: Vi har allerede en vaccine mod corona

Af den årsag har politiet har øget patruljering ved diverse danske hospitaler, da håndsprit går til en utrolig høj kurs disse dage.

Hvis du har hørt eller set noget vedrørende de fire mænd, der natten til fredag røvede Herlev Hospital, så vil Københavns Politi meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Læs også

På grund af corona: Alle danskere har fået en gratis tv-kanal

 

 

Dagens Gossip