Medie: Peter Madsen fortalte venner, hvordan man bedst skiller sig af med et lig

Foto: Polfoto/Kenneth Meyer

En bekendt til den drabssigtede Peter Madsen hævder nu, at ubådskaptajnen tidligere har luftet idéen om at skille sig af med et lig i Køge Bugt.

Fredag i sidste uge kunne Københavns Politi komme med noget af et gennembrud i ubådssagen, da man meddelte, at man havde fundet Kim Walls hoved samt hendes ben i Køge Bugt.

Nu påstår en bekendt til den drabssigtede ubådskaptajn, at Peter Madsen allerede før Kim Walls forsvinden havde snakket om at skille sig af med et lig i Køge Bugt. Det skriver svenske Aftonbladet.

Efter nyheden om Kim Walls hoved, samt onsdagens fund af en sav i Køge Bugt, som muligvis har været brugt til at partere liget af den 30-årige journalist, har flere afslørende oplysninger muligvis set dagens lys.

I hvert fald påstår en anonym bekendt til Peter Madsen, overfor avisen Aftonbladet, at raketopfinderen tidligere har luftet tanken om at dumpe et lig i Køge Bugt.

Læs også

Rema 1000 giver nu bøder til kunder, som prøvesmager bland selv-slikket

Den anonyme person har forklaret, at han har været en del af et fællesskab sammen med Peter Madsen. Det var i dette fællesskab, at opfinderen luftede de uhyggelige tanker.

- Det skete under noget, som kaldes ’science-night’, men til sidst jokede vi med, at det i stedet burde hedde ’crime-night’, da emnerne ofte handlede om det, forklarer Peter Madsens tidligere bekendte.

Under krimi-møderne skulle deltagerne på et tidspunkt have diskuteret, hvilken måde der var bedst, hvis man skulle skille sig af med et lig, og her deltog Peter Madsen i snakken. 

- Én af ideerne var at placere liget i et fiskenet og dumpe det i Køge Bugt. I Køge Bugt er der meget trafik, og man må ikke dykke hvor som helst. Derudover er det meget svært at finde noget med en ekkolod der, lyder det ifølge den bekendte, der også forklarer, at det blev diskuteret, om man burde brænde kroppen først.

Læs også

Anne kørte 75 kilometer for at mødes med date i København: 'Tænk at en voksen mand kan opføre sig sådan'

Det var dog først efter Peter Madsens anholdelse – og efter fundet af Kim Walls parterede krop i netop Køge Bugt – at den tidligere bekendte koblede den makabre snak sammen med hele ubådssagen.

En tanke der i den grad føles ubehagelig, fortæller den tidligere bekendte.

- Det er noget, vi har tænkt over efterfølgende. Dengang føltes det ikke underligt at snakke om, men i dag føles det som om, han brugte det som inspiration, lyder det til den svenske avis.

Overfor Aftonbladet ønsker Jakob Buch-Jepsen, der er anklageren i Peter Madsen-sagen, dog ikke at kommentere på de nye oplysninger og henviser i stedet til den igangværende undersøgelse.

Læs også: Efterlyst for voldtægtsforsøg og onani bag kvinde i Netto: Hvem er denne mand?

For flere nyheder fra København klik her.

 

Dagens Gossip