Michael forsøgte at redde Louise: 'Jeg vil ønske, jeg kunne have gjort mere'

Louise Borglit var gravid i syvende måned, da hun blev slået ihjel i Herlev.

32-årige Louise Borglit var højgravid, da hun blev slået ihjel på brutal vis i Eleverparken i Herlev. Nu står en borger frem og fortæller, hvordan han forsøgte at redde den unge kvindes liv, efter at hun var blevet stukket ned.

Michael Hudlebusch og hans kone Gitte Mortensen gik tur i Elverparken, da det uhyggelig drab fandt sted omkring klokken 19 sidste fredag. Det skriver BT i dagens avis.

Det midaldrende ægtepar fortæller, at det var et lysglimt fra Louise Borglits telefon i græsset, der fangede deres opmærksomhed til at begynde med. Lidt efter løb en hund dem i møde. Det var Maggie; den goldenertriver, som Louise Borglit gik tur med for sin søster.

- Hunden er stille og rolig, da den kommer imod os. Den nærmest søger os, som om den vil sige noget: 'kom herover og hjælp mig, min ejer ligger herovre, siger Michael Hudlebusch til BT.

Derefter går det hurtigt op for ægteparret, at noget er rivende galt. De får øje på Louise Borglit i græsset. Hun er ligger i den regnvåde græs i den mørke park og er dødeligt såret. 

Læs også

Dramatisk udvikling i sagen om drabet på gravide Louise: Politiet efterlyser mystisk brandmand

Gitte Mortensen finder sin telefon frem og ringer til alarmcentralen, mens hendes mand Michael Hudlebusch begynder at give den unge kvinde i græsset førstehjælp.

- Jeg gjorde, hvad jeg kunne, men det var ikke nok. Jeg ville ønske, jeg kunne ha' gjort mere, siger Michael Hudlebusch til BT.

Gerningsmanden er endnu ukendt, men politiet efterlyser nu en brandmand, som angiveligt befandt sig i Elverparken på tidspunktet for drabet.

- Vi er fortsat interesserede i at høre fra vidne, der så afdøde op til overfaldet. Derfor vælger vi at offentliggøre billeder af den hund hun luftede og det tøj hun bar, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose. 

De to billeder kan ses herunder.

Louise Borglits søsters hund Maggie, som overværede drabet.

Regntøj magen til det, Louise Borglit havde på fredag i sidste uge, da hun blev slået ihjel.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

.

Dagens Gossip