Michella fik stjålet sin hund i 2017: Så fik hun et uventet opkald

Foto: Facebook.

Tilbage i marts 2017 fik Michella Lindholm stjålet sin hund og meldte det til politiet.

Michella Lindholm havde mistet håbet.

Læs også

Den gik ikke: Bøder til 9000 danskere

Tilbage i marts 2017 blev hendes hund Siva stjålet. Efterfølgende meldte Michella det til politiet. 

“Men som månederne og årene gik, svandt håbet hos Michella,” skriver Københavns Vestegns Politi i et opslag på Facebook. 

Men forleden fik Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om, at en hund var alene hjemme i en lejlighed i Brøndby - og havde været det længe. Anmelder frygtede, at hunden blev udsat for vanrøgt.

Derfor blev der sendt en patrulje til stedet. Her fandt politiet en Staffordshire Bull Terrier, som tydeligvis ikke havde det godt. Hunden blev taget med og indbragt hos Dyreværnet, hvor hunden blev undersøgt og behandlet af en dyrlæge.

“Da en af efterforskerene i vores dyrevelfærdsgruppe kiggede lidt nærmere på sagen, kunne han se, at der var uregelmæssigheder i hundens registrering i Dansk Hunderegister,” skriver Københavns Vestegns Politi.

Et uventet opkald

Derfor blev den seneste registrerede ejer kontaktet – og det var hos Michella, at telefonen ringede. Det viste sig nemlig, at hunden i lejligheden i Brøndby var Siva.

”Det er helt fantastisk at Siva er hjemme igen – og at hun kunne kende mig med det samme,” fortæller en glad Michella.

Politiet oplyser, de arbejder videre med sagen, både med anmeldelsen om overtrædelse af dyrevelfærdsloven og selv tyveriet.

 

Læs også

Dømt for grov vold mod 11-årig datter: "Jeg ville ikke slå hende igen, hvis bare hun sagde sandheden"

 

 

 

Dagens Gossip