Misbrugte 5-årig steddatter og gjorde hende gravid som teenager: 'Barnet var planlagt'

En australsk mand afventer sin dom for voldtægt af sin egen steddatter. Foto: Shutterstock

En mand fra Queensland i Australien er tiltalt for at have sexmisbrugt sin steddatter gennem en årrække. Da hun som 17-årig blev gravid, forklarede han blot, at barnet var planlagt.

De forfærdelige overgreb begyndte angiveligt, da pigen var fem år gammel, og da hun var 17 år, blev hun gravid med hans barn, som hun fødte i foråret 2013. Det skriver Daily Mail

Sagen er for retten netop nu, og her er det kommet frem, at den australske mand fra Maryborough begyndte at voldtage pigen, da hun var 13 år gammel. Han tvang hende desuden til at se porno på hans bærbare computer.

De seksuelle overgreb begyndte dog langt tidligere, da pigen blot var fem år gammel. På dette tidspunkt var manden i et forhold med pigens mor, som han fandt sammen med, da steddatteren var 12 måneder gammel. Da gik fra hinanden, stoppede misbruget af steddatteren i en periode.

Læs også

Teenagemor skrev rædselsvækkende besked på Facebook efter hendes baby stoppede med at trække vejret

Da pigen fyldte 13 år, begyndte de seksuelle overgreb igen, og denne gang havde misbruget karakter af fuldbyrdede voldtægter hver aften uden beskyttelelse. Og fire år senere blev hun altså gravid. 

Efter at steddatteren havde født deres fælles barn, flyttede hun ud af hans hjem, hvilket satte gang i en sag om forældremyndighed.

Manden nægtede i retten at have voldtaget pigen nogensinde. Han forklarede i stedet, at barnet var planlagt, og at de sammen havde undersøgt, hvordan man får en pige. Han forsvarede sig med, at deres seksuelle forhold begyndte, da steddatteren var 17 år gammel, og at hun forlod ham, fordi han havde været hende utro.

Det er nu op til retten Queensland at afgøre sagen. Manden er tiltalt for 15 forskellige forhold. 

 

Dagens Gossip