Mistænkt for at sætte ild til folkeskole: Kan du genkende ham?

Foto: Østjyllands Politi

Efter en påsat brand på Sødalskolen ved Aarhus, har politiet nu frigivet overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand.

21. oktober opstod en påsat brænd i et depot på Sødalskolen på Louisevej i Brabrand ved Aarhus.

Siden har Østjyllands Politi efterforsket ildspåsættelsen, og har nu offentliggjort optagelser af den formodede gerningsmand, der er blevet fanget på skolens videoovervågning. Det skriver Stiften.dk.

Det er politiets håb, at nogen kan genkende manden, der mistænkes for at stå bag branden, der udover at have nedbrandt depotet, også nåede at forvolde skader på skolens bibliotek.

Det er politiets efterforskning, der har afsløret, at branden var påsat, og at gerningsmanden sandsynligvis har skaffet sig adgang til det nu udbrændte depot ved hjælp af en rampe.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

Det var netop ved denne rampe, at et af skolens overvågningskameraer befandt sig, og da det endnu ikke er lykkedes Østjyllands Politi at identificere manden på videoen, beder man nu offentligheden om hjælp.

- Vi vil meget gerne i kontakt med borgere, der kan lede os i retning af den mand, vi mistænker for at stå bag branden på Sødalskolen. Vi er overbeviste om, at manden på videoen også er den brandstifter, vi leder efter. Når vi kigger videoovervågningen igennem, kan vi se, hvordan han løber til og fra det sted, hvor branden er opstået, og til sidst betragter udviklingen på afstand. Så har man oplysninger om manden på overvågningen, hører vi gerne om det på 114, siger politikommissær og efterforskningsleder Peter Grove Munk, Østjyllands Politi til Stiften.

Læs også

Advarsel: Har du købt denne bernaisesauce? Spis den ikke!

Politiet har i øvrigt følgende signalement af manden

• Yngre mand
• Muligvis lys i huden
• Iført grå hættetrøje med lynlås, tallet 58 anført på brystet
• Desuden iført mørke bukser og blå sko med hvide såler

Du kan se politiets overvågningsvideo herunder:

Politiet efterlyser mistænkt brandstifter

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip