Mystisk forsvinden: Tre små børn forsvundet fra skole

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Tre små skolebørn er på mystisk vis forsvundet i Randers. Politiet mener ikke, at der er begået noget kriminelt, men de beder borgerne hjælpe med at finde de små børn.

Opdateret: De tre børn er nu fundet i god behold.

Østjyllands Politi har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de beder befolkningen om at hjælpe med at finde tre små børn, der alle er forsvundet fra det nordvestlige Randers.

Det er er tale om tre børn på henholdsvis seks, otte og 11 år, som er forsvundet på vidt forskellige tidspunkter i løbet af dagen,

Østjyllands Politi skriver, at de to drenge blev sat af en taxa i nærheden af Oust Mølleskolens indgang ved ottetiden i løbet af mandagen, og de gik altså aldrig ind på skolen.

Den 11-årige pige skulle være gået på et senere tidspunkt.

Betricia. Foto: Østjyllands Poltii

Klokken 10.30 modtog politiet en anmeldelse, og de har sidenhen været ude at lede med hundepatrujler efter de tre små børn, mens de også har sendt signalement ud til både bus- og taxaselskaber.

Selvom forsvindelsen er meget mystik, melder politiet dog, at der ikke er noget der tyder på, at der skulle være begået noget kriminelt. De er derfor højst sandsynligt gået af egen fri vilje.

Liam. Foto: Østjyllands Poltii

Hvis du ser de tre børn, så vil politiet meget gerne have kontakt til dig. Du kan kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

De tre børn der er tale om, er Liam på 6 år, Nicklas på 8 år og Betricia på 11 år.

Nicklas Foto: Østjyllands Poltii

 

Læs også

Gift ved første blik: Dennis skulle giftes med en fremmed - men ved alteret genkendte han hende

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip