Nabostrid endte i kaos: 43-årig mand kastede krysantemumbombe mod hus - så gik det helt galt

Arkivfoto: Polfoto

Politiet måtte torsdag anholde en 42-årig mand, efter en nabostrid var kørt helt af sporet

Torsdag morgen klokken 9.20 blev politiet kaldt ud til en adresse på Damagervej i Aarhus-forstaden Viby, hvor der var opstået en brand i en have. 
Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

En patrulje kom hurtigt til stedet, hvor brandvæsnet allerede var i færd med at få ilden slukke.

På adressen fik politiet oplyst, at en 43-årig mandlig beboer havde antændt nabohaven ved at smide en krysantemumbombe mod et andet nabohus, og da den 43-årige mand fortsat var på stedet ved politiets ankomst, afhørte man manden om forløbet.

Læs også

54-årig nordjyde måtte foretage skørt opkald til politiet: ‘Jeg har lige set en elefant gå rundt’

Han erkendte at stå bag branden og forklarede, at han havde et mellemværende med hans nabo - en 58-årig kvinde, og at han derfor ønskede at ramme hendes hus med en krysantemumbombe.

Men da manden havde kastet den livsfarlige bombe mod nabohuset, ramte den ydermuren og røg herefter over på den anden naboens grund, hvor den eksploderede i haven, der, på grund af den seneste tids tørke, straks blev brændt af.

Læs også

23-årig tyv brød ind på McDonalds for at stjæle tåbeligt udbytte

Den 58-årige kvinde, han angiveligt forsøgte at ramme, forklarede efterfølgende til politiet, at den 43-årige mand også havde truet hende med at gøre hende fortræd, kort tid før episoden fandt sted.

Den 43-årige blev derfor sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed, for at truet den 58-årige på livet og for brud på fyrværkeriloven.
Ingen kom heldigvis noget til i forbindelse med branden.  

 

Dagens Gossip