Narkobilist forsøgte at narre politiet: Den lykkedes ikke

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

En 27-årig mand forsøgte i den grad at drive gæk med politiet, da han blev stoppet under et rutinetjek. Heldigvis var politiet fornuftige, og de hoppede ikke på mandens trick.

Selvom man let kunne tro, at alt handler om corona hos politiet i disse dage, så er de fortsat på plads til at varetage de ‘normale’ opgaver i hverdagen.

Heldigvis er politiet fortsat skarpe, for de formåede at gennemskue et frækt lille trick, da en narkobilist forsøgte at narre dem.

Læs også

Forrykt: Corona-smittet beboer blev sendt tilbage til plejecentret

Nordjyllands Politi skriver i dag i et tweet, at de skulle stoppe en bil til et rutinetjek, og så forsøgte føreren af bilen at narre politiet.

Føreren af bilen byttede nemlig plads med passageren.

“En bilist skiftede plads med passageren, da vi standsede bilen til et rutinetjek. Men så nemme er vi ikke at snyde - bilisten blev alligevel anholdt, da han var påvirket af stoffer under kørsel,” lyder det fra Nordjyllands Politi i deres Tweet.

Årsagen til at politiet ikke hoppede på det smarte trick skyldes, at poltiiet allerede fik øje på bilen, da den kørte i den modsatte retning af politiet.

Her fik de altså et godt øje på, hvem der førte bilen, og derfor kunne de udpege den rette bilist. Det bekræfter politiet over for Ekstra Bladet.

Ifølge politiet valgte de at give bilisten en narkometertest, som efterfølgende viste sig at være positiv.

"Dette snød dog ikke patruljen, der alligevel instruerede den 27-årige mand i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer," skriver politiet i deres døgnrapport.

Foruden den positive narkometertest og forsøget på at snyde politiet, så havde vedkommende heller ikke noget gyldigt kørekort på sig, da han blev stoppet.

Det forlyder sig ikke i politirapporten, hvad den 27-årige mand blev sigtet for.

Læs også

Nu tager de konsekvensen: Så mange danskere skal testes hver dag

 

 

Dagens Gossip