Nyt i ubåds-sagen: Svensk redningstjeneste gør opsigtvækkende fund i vandet

Emil Ryttergaard

361 uger siden

|

16/08/2017
112
Den svenske søredningstjeneste, der har hjulpet de danske myndigheder i eftersøgningen af den svenske journalist, Kim Wall, har gjort et nyt fund i Øresund.

Dagens topnyheder

Omkring kl. 21 tirsdag aften kunne den svenske søredningstjeneste, der sammen med dansk politi eftersøger Øresund, finde et nyt spor i sagen om den forsvundne svenske journalist Kim Wall, der sidst blev set i live på ubåden Nautilus. 

En af de svenske eftersøgningsbåde havde nemlig fundet dele af en redningsvest drive rundt i Øresund, og de svenske myndigheder mener, at vesten kan være relevant for efterforskningen.

Det skriver Aftonbladet.

- Vi har gjort et fund, som vi mener har interesse, og derfor har vi tippet myndighederne, og vi leder fortsat på stedet. Vi har overdraget fundet til det danske politi, siger Frederik Winbladh til avisen. 

Fundet blev overdraget til dansk politi, der har undersøgt redningsvesten. Men kommentaren fra Københavns Politi bringer ikke sagen tættere på opklaring. 

Dette er et af de sidste billeder af Kim Wall, da hun rejste ud med Nautilus sammen med Peter Madsen. Foto: Polfoto

Svensk søredninstjeneste har fundet dele af en redningsvest. Nu overdraget. Formentligt ingen interesse for sagen. Ikke yderligere, skriver Københavns Politi på Twitter onsdag morgen.

Den svenske journalist Kim Wall har været forsvundet siden torsdag aften, hvor hun tog med amatøropfinder og ejer af ubåden Nautilus, Peter Madsen, med ud og sejle.