Østeuropæisk mand begik indbrud - 13 timer senere blev han udvist af Danmark

Nils Würtzenfeld

391 uger siden

|

11/01/2017
112
En bosnisk mands kriminelle karriere blev ualmindelig kort, efter han mandag blev idømt ubetinget fængsel og udvisning af Danmark.

Dagens topnyheder

13 timer.

Så længe gik der fra en bosnisk mand blev taget på fersk gerning af politiet, og til han var dømt til udvisning af Danmark. Det skriver TV2.

Manden blev natten til mandag anholdt af Sydøstjyllands Politi, da han var i gang med at fylde en varevogn op med pallerammer. Manden forsøgte først at stikke af, men han blev hurtigt løbet op af politiet.

Klokken 12 mandag blev den bosniske mand fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev idømt 30 dages ubetinget fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i seks år.

- Vi foreslog at varetægtsfængsle manden, indtil han kan udvises af Danmark, og det valgte retten så at følge, forklarer Tobias Engby, anklager for Sydøstjyllands Politi overfor TV SYD.

Tobias Engby fortæller, at manden vil blive udvist indenfor den næste måned.

Den bosniske mand var ankommet til Danmark få dage forinden anholdelsen, da han kørte med en lastbilchauffør til landet.

- På et værthus i Horsens mødte han to mænd, der foreslog ham at lave ’business’, fortæller Tobias Engby. Dermed aftalte de tre palletyveriet ved Banedanmark.

Under anholdelsen af den bosniske mand, nåede de to mænd medsammensvorne fra værtshuset at løbe fra politiet. De er derfor stadig på fri fod og efterlyst af politiet.