​Østjyde åbnede Den Blå Avis: Fik et chok, da mystisk annonce dukkede op

Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix

En 88-årig kvindes ejendele er blevet sat til salg på Den Blå Avis uden kvindes kendskab.

De fleste mennesker åbner Den Blå Avis for at spotte et godt tilbud, men da en unavngiven østjyde for nyligt åbnede annonceavisen, spottede vedkommende i stedet noget, der virkede underligt bekendt.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Personen syntes nemlig, at en række genstande i en salgsannonce mindede umiskendelig meget om en række genstande, som vedkommenes 88-årige bekendte tidligere havde fået stjålet.

Derfor henvendte den opmærksomme borger sig til den 88-årige kvinde og ganske rigtigt.

Læs også

76-årig bilist blev træt af ægtepars kørsel: Fulgte efter dem hjem og gav dem syg ‘lærestreg’

Da man sammen gennemgik den ældre kvindes lejlighed i Horsens, blev mistanken bekræftet. Kvinden havde nemlig både fået stjålet vaser, en kjole, en grensaks samt smykker af rav og guld,  som nu i stedet optrådte i salgsannoncen.

Tingene er muligvis blevet stjålet over flere omgange og muligvis over en længere periode. Det oplyser politiet om tyverierne, som er blevet begået på et tidspunkt efter den 1. september 2017, som er det tidspunkt, man senest kan få bekræftet, at ejendelene var i lejligheden.

- Tyveriet kan være sket ad flere omgange, men også på én gang. Der er tale om en ældre borger, som måske ikke har haft helt overblik over ejendelene, forklarer vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad.

Dermed kan det altså være en god idé at tjekke salgsannoncer i Den Blå Avis, hvis man har været udsat for tyveri.

Læs også: Ny afsløring: Skattebetalte embedsmænd hjalp med bryllupsplanlægning

 

Dagens Gossip