Parkeringsvagt var hurtig til at udskrive bøde ved ulovlig parkering: Så opdagede han sin pinlige fejl

Foto: Scanpix

En parkeringsvagt var lige lovlig hurtig med bødeblokken, da en bil i Vejle holdt ulovligt parkeret.

Det er ikke alle dage lige nemt, at være parkeringsvagt.

Man skal finde sig i mange sure og modebydelige kommentarer, hvis folk opdager den kedelige hilsen under vinduesviskeren.

De fleste gange er parkeringsbøden på sin plads, men fra tid til anden  kan p-vagterne også være lige lovlig friske, når dagens uheldige bilister skal i fedtefadet.

Det var netop tilfældet i Vejle, hvor en parkeringsvagt fra firmaet Apcoa var lige hurtig til at udskrive en afgift på 750 kroner, da en bil holdte ulovligt parkeret ved Dæmningen sidste fredag, skriver Vejle Amts Folkeblad.  

Læs også

Mand gik til lægen med sær byld i håndfladen: Så opdagede lægerne den uhyggelige årsag

Da der ikke lå nogen gyldig p-billet i forruden, greb p-vagten troligt sit apparat og skrev en regning ud. Det viste sig blot, at det ikke var en almindelig vogn, men derimod ordensmagten, der var ved at pågribe en mistænkt i en volddssag.

Da betjentene vendte retur til bilen, lå der et dyrt girokort i forruden. Men den kan politiet godt slippe udenom. Foto: Scanpix

- Betjentene havde travlt med anholdelsen, da de fik p-bøden, så de havde selvfølgelig heller ikke tid til at diskutere med p-vagten og tog derfor imod bøden, bekræfter fungerende vicepolitiinspektør ved Patruljecenter Midt i Vejle, Mikkel Ross til avisen.

Men faktisk så hænger politiet ikke på de sure bødepenge til firmaet.

Læs også

Her får parret den mest ufattelige besked efter seks hårde år

For ifølge færdselsloven så er udrykningskøretøjer fritaget for almindelige parkeringsregler, og det fik politiet gjort klart overfor parkeringsfirmaet.  

- Jeg har snakket med ledelsen i Apcoa, og vi var helt enige om, at deres medarbejder havde misforstået reglerne, siger Mikkel Ross til avisen, der på den måde fik snakket sig uden om bøden.

Medina i retten for kokainkørsel: Nu er dommen faldet

 

Dagens Gossip