Parterede sin unge elskerinde: 64-årig mand skal i fængsel

Han er blevet dømt for at have dræbt og parteret sin unge elskerinde.

I Sankt Petersborg i Rusland er man nu blevet færdig med en særdeles uhyggelig sag om den 64-årige historiker Oleg Sokolov. 

Han er blevet idømt 12,5 års fængsel for at have dræbt og parteret sin unge elskerinde.

Læs også

Blev anholdt nøgen i sit hjem: Nu får hun 15 millioner kroner

Sagen mod Oleg Sokolov har også medvirket til, at aktivister råber højere op om vold i hjemmet i Rusland, som mange kvinder bliver udsat for. De fortæller, at 16,5 millioner kvinder udsættes for vold i hjemmet i Rusland hvert år. 

Oleg Sokolov kunne have været blevet dømt tidligere, men sagen blev på grund af coronapandemien forsinket. 

I retten kunne man se Oleg Sokolov, som er kendt for at være en Napoleon Bonaparte-fanatiker, sidde i et bur, da man ventede på, at dommen blev afsagt. 

Han endte dog med at gå frem og tilbage, da dommer Julia Maksimenko idømte ham 12,5 års fængsel for mordet, ligesom han også blev dømt for ulovlig våbenbesiddelse. 

Oleg Sokolov blev anholdt i november 2019. Det skete, da man måtte redde en beruset Oleg op af Mojka-floden. I rygsækken, han bar, fandt man de afskårne arme fra en kvinde, hvorefter sagen tog sin begyndelse. 

Han erklærede sig skyldig i drabet på den 24-årige Anastasia Jesjetjenko. 

Oleg forklarede i retten, at det gik galt, da han og kvinden, som både var hans student og elskerinde, under et skænderi. 

Oleg Sokolov, sammen med hans forsvarer, er ikke enige i dommen, og den vil de derfor nærlæse, inden de beslutter, om de ønsker at appellere dommen. 

Han er også lærer på Sankt Petersborgs Universitet. Der er adskillige elever, der har sagt, at han tidligere har udvist upassende opførsel, hvorfor de har opfordret til, at ledelsen på universitet bliver undersøgt.

Læs også

Forfærdelig jule-tragedie: 84-årig mand mister livet i ulykke

 

Dagens Gossip