Pers bil blev ramt af sten fra motorvejsbro: ‘Dit dumme stenkastende møgdyr!’

Per Le Fevre Hansen er rasende, efter hans bil i går blev ramt af en sten, der muligvis er blevet kastet ned fra en motorvejsbro. Han er overbevist om, at en enkelt heldig handling reddede ham og hans medpassagerer.

- Dit dumme stenkastende møgdyr!! Heldigvis ville vi ikke dø i dag. Blev nok reddet af at vi trak ud til overhaling, så stenen ramte helt ude i siden af ruden. Godt at pigerne tog det så roligt.

Sådan lyder det fra Per Le Fevre Hansen, der på Facebook fortæller, hvordan hans bil i går blev ramt af en sten fra en motorvejsbro.

Han var sammen med fire løbere på vej hjem mod København og Allerød fra European Cross i Middelfart. Han fortæller, at stemningen var god i bilen. Der blev talt om de fine præstationer, da der pludselig lød et brag.

- Jeg må holde godt fast i rettet. Vi aner ikke hvad der er sket. Tankerne kører på splitsekunder - er vi kørt ind i noget på vejen? Er der faldet noget fra en lastbil? Er det noget som kommer fra en anden bil? Nej, til det hele, for der var ikke noget på vejen og der var ingen lastbiler og de andre biler har det fint. Så ser jeg at forruden er ramt af et usædvanligt stort stenslag - helt ude i siden - og ser at der er glassplinter i kabinen. Vi var lige kørt under en bro, skriver Per Le Fevre Hansen.

Læs også

Endnu et stenkast fra bro: 25-årig måtte undvige flyvende sten på motorvej

Han bremsede bilen og holdt ind i nødsporet. 

- Mens jeg ringer 112, finder Lea ud af at det er Langesøvej-broen. På det tidspunkt holder vi ca. 500m længere mod øst ved tilkørsel 53. Resten af dagen taler jeg en del med politiet, og prøver at hjælpe så godt vi kan, forklarer han videre.

Ved ikke, hvad der ramte forruden
Fyns Politi oplyste tidligere på dagen, at man ikke er klar over, hvad det var, som ramte forruden af Per Le Fevre Hansens bil. Der er ikke fundet en sten eller en anden genstand, som kan bevises som værende den, der ramte bilen.

Derfor ved politiet stadig ikke, hvad der ramte den. Det lader dog til, at der er smittet noget rødligt eller brunligt af på bilen. Det kan i princippet være alt muligt. Blod fra en fugl eller farve fra en dåse.

Læs også

Hvad der dog er måske endnu mere foruroligende i sagen er, at Per Le Fevre Hansens bil blev ramt på nøjagtigt samme sted, hvor en tysk kvinde i august mistede livet, efter en 30 kilo tung betonflise blev kastet ned fra broen.

Episoden skete omkring klokken 14.30 lørdag, da bilen kørte under broen ved Langesøvej, som krydser motorvejen mellem Blommenslyst og Vissenbjerg.

Heldigvis gik genstanden ikke gennem forruden, og ingen er kommet til skade. Alligevel er Per Le Fevre Hansen og hans passagerer chokerede over episoden, som har fået over 100 kommentarer med på Facebook.

 

 

Dagens Gossip