Pizzamand ville ikke servere for kunde: Endte med en kniv i skulderen

Foto: Shutterstock.com

En ansat på et pizzeria blev natten til søndag overfaldet med kniv, da han ikke ville servere øl for en kunde.

Natten til søndag blev en ansat på et pizzeria i Herning udsat for et overfald med en kniv. Bag overfaldet stod en 27-årige mand, der var utilfreds med, at han ikke kunne få serveret en øl.

Læs også

21-årig mand død i tragisk ulykke

Det skriver Herning Folkeblad

Tilsyneladende nægtede den ansatte på pizzeriaet at servere en øl for den 27-årige kunde. Det blev han rasende over, hvilket fik ham til at forlade stedet. Kort tid efter vendte han dog tilbage – og denne gang havde han en kniv med sig. 

Den 27-årige mand endte med at stikke den ansatte på pizzeriaet i den ene skulder med kniven. Heldigvis er han dog ikke kommet alvorligt til skade. 

"Gerningsmanden ville købe øl, men den ansatte nægtede at servere det til ham. Han forlod stedet og vendte senere tilbage med kniv," fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Allan Riis til Herning Folkeblad. 

Gerningsmanden blev selvfølgelig ikke hængende, men stak derimod af fra stedet efter det grove overfald. Episoden fandt sted cirka klokken 02.45. Politiet skulle dog ikke bruge mere end et par timer på at finde frem til den 27-årige mand, hvorfor han senere på natten blev anholdt. 

Indtil videre er det dog kun gerningsmanden, det er lykkedes for politiet at finde frem til. De har endnu ikke fundet frem til gerningsvåbnet. 

Søndag morgen var politiet til stede ved gerningsstedet i Bredgade i Herning, hvor de ledte efter den kniv, der blev brugt til overfaldet. Ifølge Lokalavisen er det dog ikke lykkedes for politiet at finde gerningsvåbnet.

Læs også

Mark fik hjertestop: Nu advarer han danske børn mod dumhed

Den 27-årige mand, der stod bag det voldelige og grove overfald på den ansatte på pizzeriaet, er blevet sigtet for grov vold. Det forventes, at han vil blive fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor der vil blive stillet krav om varetægtsfængsling. 

 

Dagens Gossip