Politi afspærrer og gennemsøger nordsjællandsk skov: Jagter voldtægtsmand på fri fod

Foto: Polfoto

En 33-årig kvinde blev antastet og voldtaget i Hornbæk Plantage. Nordsjællands Politi har derfor søsat en sand menneskejagt.

Klokken nærmede sig halv seks om eftermiddagen, da en 33-årig kvinde fortvivlet slog alarm.

Hun var blevet antastet, overfaldet og voldtaget i Hornbæk Plantage ved 14-tiden af en ukendt gerningsmand, hvilket fik politiet til at reagere.

Nordsjællands Politi mødte derfor talstærkt op, og har afspærret flere dele af skoven, hvor betjente også brugte hunde til at opsnuse færten af manden. 

Desuden havde politiet også indkaldt teknikere til at sikre dna-spor og andre lignende beviser, der kan bruges i efterforskningen.  

Læs også

37-årig kvinde fra Frederikssund blev træt af mand ombord på båd: Så tog hun en drastisk beslutning

Politiet har i forbindelse med en anden sag foretaget en anholdelse i området, men personen havde ikke noget med voldtægten at gøre, og derfor er gerningsmanden stadigvæk på fri fod.

Det var i området omkring Hornbæk Plantage, at kvinden blev overfaldet og voldtaget. Foto: Google Maps

- Gerningsmanden beskrives som en mand af dansk udseende, 35-42 år, 165-170 cm høj og slank af bygning. Han lugtede af tobak og var beskidt på hænderne som om, han havde rodet med en bil, motorcykel eller noget jord, skriver Nordsjællands Politi i sin efterlysning af manden.

Han var desuden iført cowboybukser, boksershorts med et grå/sort mønster og medbragte et tyndt itui til et par briller eller en fyldepen, oplyser politiet, der dog ikke udleverer yderligere detaljer om overfaldet på kvinden.  

Har man set manden eller har yderligere oplysninger i sagen, så hører Nordsjællands Politi gerne fra vidner på telefon 114.

Bilforhandler kørte galt på motorvej: Så fik han en genial ide

 

Dagens Gossip