Politi frigiver billede og video: Kan du genkende denne indbrudstyv?

Foto: Københavns Politi

Politiet efterlyser en ung dansk indbrudstyv, der formodes at stå bag et tocifret antal indbrud i København. Kan du hjælpe politiet med at identificere ham?

Der er blevet begået en række indbrud i København, og nu mener Københavns Politi at vide, hvem der står bag. Desværre for politiet har de endnu ikke haft succes med at identificere manden på egen hånd, og derfor går de nu ud og beder offentligheden om hjælp.

I den forbindelse har de valgt at udgive et billede af en ung mand, der går op af et par trapper i en bygning, ligesom de også har frigivet en video af manden, der går rundt i en bygning, hvor han ser meget mistænksom ud.

Læs også

Advarsel: Modtager du denne email, så ændre dit kodeord med det samme

Ifølge politiets pressemeddelelse skulle manden stå bag en stribe af indbrud i private hjem omkring Østerport Station. Han mistænkes for at stå bag intet mindre end et tocifre antal indbrud, som er blevet begået i løbet af de seneste måneder i det nævnte område.

 

Signalement af manden

Heldigvis har politiet fået flere gode billeder og videoer af manden, så er det er forholdsvis let at give et signalement af manden. Han beskrives således.

En mand af dansk herkomst på mellem 25-35 år gammel. Han er lys i huden og cirka 180 cm høj. Derudover er han almindelig af bygning, og så har han mørkeblond, krøllet og halvlangt hår i en tilbagestrøget frisure.

På videoen går manden rundt i et par jeans, en hvid t-shirt og en mørk trøje med lyse knapper. Derudover bar han rundt på en større grøn pose med røde motiver.

Skulle du have informationer, som kan hjælpe politiet med at identificere manden, så vil de meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte Københavns Politi på telefonnummer 33 14 14 48 eller 114.

Læs også

Efterlyser faren til sin 11-årige søn: Du var lastbilchauffør og vi havde et one-night-stand

 

 

Dagens Gossip