Politiet advarer: Farligt stof i omløb på dansk ø

Foto: Shutterstock.com

Politiet har fået fat i nogle euforiserende piller, der er formet som små ugler. Det syntetiske stof der er i piller, der yderst skadelige, og derfor frarådes det på det kraftigste, at man putter dem i munden.

Man skal aldrig putte noget i munden, som man ikke ved hvad er. Det er en ret god huskeregel, som de fleste mennesker lærer fra barnsben af deres forældre. Nogle gange bliver man alligevel fristet eller presset ud i det, og det er lige præcis, hvad der kan ske med det stof, som i øjeblikket er i omløb på Bornholm.

Bornholms Politi har netop udsendt en advarsel, hvor de advarer folk mod at indtage en lille fin pille i lilla farve, der har form som en ugle. Pillen ser knap så farlig ud, og ligner mest af alt et stykke slik, men det er det altså langt fra.

Politiet oplyser i deres pressemeddelelse ikke, hvad det er for et stof der er tale om, men de skriver til gengæld, at de euforiserende piller indeholder syntetiske stoffer, som kan være særligt skadelige at indtage.

Sådan ser pillen ud

Hvis du bor på Bornholm eller har planer om at besøge øen i fremtiden, så er det denne lille lilla pille, som du skal holde øje.

Foto: Bornholms Politi

Det er begrænset med oplysninger fra politiets side, så det vides ikke, om pillen også kommer i andre farver, eller om den udelukkende er i omløb i den lilla farve.

Ydermere bør folk på fastlandet også være opmærksomme, hvis pillen pludselig skulle dukke op andre steder i Danmark. Ser du den lilla ugle-pille, så hold den væk fra din mund.

Skulle du have oplysninger omkring disse ugle-piller, så vil politiet gerne høre fra dig på telefonnummer 114 eller 56901448.

Læs også

Kendt børnevært viste bryst og var ofte fuld på live tv: “Kom direkte fra hotellets bar”

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip