Politiet advarer: Hold et ekstra øje åbent

Foto: Politi

Politiet har udsendt en advarsel til landets bilister, der fra i dag bør have et ekstra vågent øje i trafikken.

Sydøstjyllands Politi har udsendt en advarsel til borgerne i den lokale kreds, men advarslen gælder bestemt alle danskere, der er indehaver af en bil.

Pr. i dag den 15. april er Danmark nemlig begyndt at genåbne igen, og det betyder, at rigtig mange små børn er tilbage i skoler, børnehaver og andre institutioner igen.

Læs også

Besked fra Mette Frederiksen: Det kommer vi til at prioritere nu

I den anledning er det vigtigt som bilist, at man holder ekstra vågent øje i trafikken. Mange af de mindste trafikanter vil nemlig være tilbage på vejene, og dem skal man passe på.

“Efter skoler og institutionerne nu begynder at åbne igen, så kommer mange af de små trafikanter tilbage på vejene. Nogle har fået trænet en del på pedalerne i den sidste tid, har helt styr på bremsen og får set sig godt for, mens andre måske er lidt rustne i trafikken. Nogle er måske helt nye på vejene. Alle har de i alt fald meget at tænke på,” lyder det fra Sydøstjyllands Politi i deres opslag på Facebook, der fortsætter:

“Så hjælp os med at passe på de små trafikanter. Sæt farten ned og vær ekstra opmærksom – særligt når du kører forbi skoler og institutioner.” skriver politiet i deres opslag.

Det er naturligvis overalt, der skal holdes øje med de mindste i trafikken, men nærmer du dig en vej med en skole eller børnhave, så gør dig selv den tjeneste at sænk farten lidt ekstra.

Der er ingen grund til at gøre nogle børn bange, når de skal i skole eller på vej hjem igen.

Politiet opfordrer til sidst til, at vi passer på hinanden med afstand, og at deres advarsel bliver delt. Det er hermed gjort

Læs også

Bad mand om at holde afstand: Så fik han tæsk

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip