Politiet advarer mod ‘forårsvarsel’: Tag ikke imod dette tilbud!

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Flere beboere i Hvidegårdsparken i Lyngby blev tirsdag opsøgt af irske mænd, som tilbød at hjælpe dem med at udføre arbejde på taget. Nu advarer politiet borgere mod at tage imod tilbuddet.

Tirsdag formiddag klokken 10.50 modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om en gruppe mænd klædt i arbejdstøj, som havde opsøgt flere adresser i Hvidegårdsparken i Lyngby.

Mændene gik fra dør til dør og tilbød beboerne deres arbejdskraft til at udføre tagarbejde.

Det oplyser Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Læs også

36.000 danskere skal have nyt betalingskort

Mændene kørte i en hvid Ford Transit med irske nummerplader. Da politiet kom til stedet, viste det sig da også, at der var tale om tre irske mænd på henholdsvis 17, 19 og 25 år.

Mændene blev anholdt og taget med til politistationen, hvor de blev sigtet for overtrædelse af forbrugerbeskyttelsesloven.

Nordsjællands Politi benytter anledningen til at advare borgerne mod at sige ja tak til lignende tilbud, som de i døgnrapporten omtaler som et ‘forårsvarsel’.

Læs også

Mand fra Greve blev ringet op af kvinde fem gange - nu fortryder han, at han tog telefonen

- Nordsjællands Politi har tidligere år set lignende tilfælde, hvor borgere, der har benyttet sig af tilbuddene, har været MEGET utilfredse med et udførte arbejde. Derfor advarer vi om at tage imod tilbuddene. Der er tale om en overtrædelse af forbrugerbeskyttelsesloven, når man faldbyder sit arbejde på den måde, skriver Nordsjællands Politi.

Sidste forår advarede 73-årige Anni fra Kolding ifølge DR andre husejere, efter hun var blevet snydt af irske håndværkere, der tilbød hende at reparere en mindre skade på taget.

Den ældre kvinde accepterede en aftale om at betale mændene 2.000 kroner for reparationen. Herefter begyndte to - tre håndværkere med Annis ord at ‘ødelægge taget’.

Læs også

Peter Madsen træffer usædvanligt valg før retssag: Takker nej til denne mulighed

Håndværkerne skulle have påstået, at tagets træværk var råddent. Pludselig var prisen for reparationen steget til 60.000 kroner, som skulle bruges til materialer på forhånd.

Anni betalte beløbet, men noterede sig nummerpladen på håndværkernes bil. Dagen efter ringede hun til politiet og anmeldte sagen. Du kan læse resten af Annis historie lige her.

Dansk familie snydt for julerejse: Stol ikke på denne mailadresse

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip