Politiet efterlyser ejer til 2 hunde: Har 4 dage ellers frigives de

Midt- og Vestsjælland Politi har fået indleveret to hunde, som de gerne vil levere tilbage til ejeren. Ejeren har dog kun fire dage til at henvende sig, ellers bliver hundene frigivet til adoption.

Ejeren af to hunde skal få fingeren ud af bagdelen, hvis vedkommende ønsker at få sine to hunde igen. Politiet har nemlig sat en deadline, der hedder den 10. september, ellers bliver hundene frigivet til adoption.

Midt- og Vestsjællands Politi har fået indleveret to hunde, og de efterlyser derfor ejeren til hundene. Hvis vedkommende ikke møder på på politistationen inden tirsdag den 10. september, så vil politiet frigive hundene, så de kan blive adopteret til anden side.

Læs også

Så er det slut: Fra nu af får du klip i kortet, hvis du gør dette bag rattet

Det er begrænset med informationer, og politiet har ikke vedhæftet billede af de to hunde. Til gengæld kommer de med følgende beskrivelse af de to hunde.

Den første hund beskrives som værende en sort/brun tæve som formentligt er en blandt af en labrador og schæferhund.

Den anden hund beskrives som værende en sort hund med hvidt bryst. Det vides ikke hvilket køn, men det er en labradorlignende hund.

Hvis du kender ejeren til de to beskrevne hunde, eller måske har informationer, som politiet kan arbejde videre med, så vil de gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Læs også

Dansk børnehave og skole lukket: Barn død efter infektion

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip