Politiet fik helt særligt signalement efter forbrydelse i Herning: Fangede gerningsmanden seks minutter senere

Emil Ryttergaard

360 uger siden

|

27/08/2017
112
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Det var nærmest en rekord for politiet, der ikke behøvede mange beviser, da de fandt den bemærkelsesværdige gerningsmand.

Dagens topnyheder

- En tyndhåret mand på hvid damecykel. 

Det var den beskrivelse, som politiet i Herning fik natten til lørdag kl. 01.54, da øjenvidner så, at der var begået et indbrud hos foreningen All in Ones lokaler, der ligger i Bredgade i Herning, skriver aoh.dk. 

Han knuser en rude og kommer hen til kassen, som han tømmer. Det eneste, han får med, er kontanter, siger vagtchef Anders Olesen fra Midt- og Vestjyllands Politi. 

En politipatrulje i nærheden får beskrevet signalementet af gerningsmanden, og det skulle vise sig, at være meget nemt at finde manden på gaden.

For klokken 02.00, kun seks minutter senere, kunne manden anholdes og sigtes for indbruddet, da patruljen spottede manden på cyklen i byen. 

Det var på bredgade i Herning, at gerningsmanden begik indbrud, hvorefter han kun var på fri fod i få minutter. Foto: Google Maps

- Det er en 46-årig mand fra Herning. Han er en kending af politiet, så vi anholder ham. Men han er blevet løsladt igen klokken 04.12, siger Anders Olesen til aoh.dk. 

Manden er fortsat sigtet i sagen og vil på et senere tidspunkt blive stillet for retten i sagen.  

Ung mand troede, han havde fået den største bums i panden: Da hudlægen tager ét kig på bylden, har hun en overraskende besked