Politiet finder lig i Odense Å - Tror det er 19-årige Mark

Foto: Betina Corneliussen/FB

Siden fredag har 19-årige Mark Corneliussen været forsvundet fra Odense natteliv. Onsdag aften har politiet fundet et lig i Odense Å, og det formodes at være den unge mand.

Det er snart en uge siden, at Betina Corneliussen hørte det sidste til sin søn. Han havde været på The Old Irish Pub i Odense, hvor han var i byen med nogle venner, og pludselig blev han overfaldet og fik stjålet både pung og telefon.

Dagen efter hørte Betina Corneliussen intet fra sin søn, hvilket var mærkeligt, og derfor slog hun en efterlysning op på de sociale medier. Hun skrev, at hendes 19-årige søn Mark ikke havde givet lyd fra sig, og hun meget gerne ville høre fra nogen, der havde set ham.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

Dagene gik og Betina hørte fortsat ikke noget til sin forsvundne søn, og så valgte politiet at gå ind i sagen. De lavede en officiel efterlysning af Mark, hvor de fik flere henvendelser fra personer, der mente at have set den 19-årige dreng.

Nu er det lykkedes politiet at finde den 19-årige dreng, men desværre er det ikke med den lykkelige udgang, som de havde håbet.

Ifølge Tv2 Fyn har politiet haft dykkere ude i Odense Å, og her fandt de liget af en ung mand. Og selvom de ikke er 100 % sikre, så mener de, at det er Mark.

“Det er det formentlig, ja. Genkendelsen mangler at komme på plads. Det skulle den meget gerne gøre her til formiddag, og når det er sket, kan vi sige det 100 procent,” fortæller vagtchef Milan Holck Nielsen fra Fyns Politi.

Betina Corneliussen skriver på sin egen Facebookside, at hun har fået besked fra politiet om, at de har fundet hendes søn i åen.

“De har fundet Mark i Odense Å omkommet,” skriver hun på Facebook.

Mener ikke, at der er sket noget kriminelt

Politiet blev ledt hen til Odense Å via det videomateriale, de havde tilgængeligt. Her havde de set den unge mand komme gående forbi Åfartens bygninger ved Munke Mose og Odense Å, og hans gang var meget usikker.

Derfor mener politiet også, at der er tale om en ulykke, og ikke noget kriminelt.

“Han går med en lidt usikker gang, og da vi ikke kan udelukke, at han kan være faldet i vandet, har vi fået dykkere i vandet til at afsøge området her omkring slusen;” fortæller Jack Liedecke fra Fyns Politi til Tv2 Fyn.

Læs også

Ondt i kæben

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip