Politiet leder efter gerningsmændene: Bus i høj fart angrebet med sten

Kristine Bugbee

382 uger siden

|

12/03/2017
112
Stenkastere har IGEN været på spil.
Stenkastere har IGEN været på spil.
Lørdag eftermiddag fik passagerer og buschaufføren på rute 801A i Helsingør sig en ubehagelig oplevelse, da der blev kastet sten mod bussen, mens den kørte i høj fart. Nordsjællands Politi håber, at offentligheden kan hjælpe med at opklare sagen.

Dagens topnyheder

Nordsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, som var vidne til en grov episode i Helsingør omkring klokken 15.50 lørdag ved svømmehallen ved Vapnagård.

Her blev bus 801A angrebet af stenkastere, mens bussen var i høj fart, og resultatet var flere smadrede ruder. Bussen kørte videre, og da hærværket blev anmeldt nogle timer senere, var gerningsmændene 'for længst over alle bjerge'.

Det skriver sn.dk.

Det livsfarlige angreb kunne have haft fatale følger, men der er heldigvis ikke meldinger om personskader. Nordsjællands Politi vil alligevel gerne have fat i gerningsmændene:

- Nu fik vi anmeldelsen ret sent i forhold til, hvornår hærværket blev begået, og det gør det jo sværere for os at opklare sagen. Vi har endnu ikke hørt fra mulige vidner, siger Ole Hestbæk, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til BT.

Vagtchefen tilføjer, at der tidligere har været uroligheder i området omkring Vapnagård. Der har dog været roligt den seneste tid.

Politiet har ikke noget signalement af gerningsmændene, men hvis borgere tilfældigvis har set episoden, bedes de kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Læs også den rystende historie: Politiet frigiver chokerende video: Derfor vil kvinden på billederne have dig til at se den.