Politiet massivt til stede: Voldsomt røveri i dansk svømmehal

Foto: Presse-fotos.dk

Lørdag morgen rykkede politiet talstærkt ud til dansk svømmehal, hvor en mand blev fundet bagbundet.

Sydøstjyllands Politi har siden kl. 07.00 lørdag morgen været talstærkt til stede ved SlotssøBadet på Hospitalsgade i Kolding, hvor et større område er blevet spærret.

Læs også

Sagen om et voldsomt røveri i en dansk svømmehal har taget en uventet drejning

Ifølge JydskeVestkysten har vidner fra et svømmehold på stedet udtalt, at en mand er blevet fundet i pigernes omklædningsrum, hvor han blev fundet med hænderne bundet med strips.

Mediet skriver ligeledes, at det formodes, at manden har været udsat for vold. Manden var i live, da han blev fundet, men Sydøstjyllands Politi har ikke ønsket at fortælle, hvor længe han havde været, da han blev fundet.

Foto: Presse-fotos.dk

Til Presse-fotos.dk har vidner på stedet oplyst, at en mand fra svømmehallens rengøringspersonale har været udsat for et voldsomt røveri. Angiveligt skulle manden være blevet bundet til en stol.

"Personalet i svømmehallen har fået besked om, at vi ikke kan møde på arbejde, fordi der har været røveri derinde. Nogle personer har taget en mand med ned i kælderen, hvor de har bundet personen til en stol og taget alle pengene fra receptionen," fortæller en person til Presse-fotos.dk.

Intet af dette er dog blevet bekræftet af myndighederne, da Sydøstjyllands Politi hidtil har valgt at holde kortene tæt ind til kroppen.

Foto: Presse-fotos.dk

Lørdag formiddag bekræfter vagtchef Torben Møller fra Sydøstjyllands Politi overfor JydskeVestkysten, at man er talstærkt til stede ved SlotssøBadet, hvor man 'efterforsker et forhold vedrørende berigelseskriminalitet'.

Det er derfor ikke blevet bekræftet, at en mand er blevet fundet bundet til en stol. Ydermere er det heller ikke blevet bekræftet, at han har været udsat for vold, som flere vidner på stedet beretter om.

Læs også

Ost solgt i Føtex og Bilka tilbagekaldes: Uegnet som fødevare

Til JydskeVestkysten fortæller Torben Møller desuden, at man har anholdt en person i forbindelse med episoden i svømmehallen i Kolding.

 

Dagens Gossip