Politiet med alvorlig advarsel: Mand i læderjakke forsøger at lokke skolebørn med slik

Foto: Ritzau/Ole Kofod (arkivfoto)

Nordsjællands Politi råder forældre til at tale med deres børn efter fire episoder, hvor en mand har forsøgt at lokke skoleelever med slik.

Siden begyndelsen af november har Nordsjællands Politi modtaget fire henvendelser om en mand, der har opsøgt elever ved Lyngholmskolen og Stavnsholtskolen i Farum.

Her har manden tre gange på Lyngholmskolen og en gang på Stavnsholtskolen forsøgt at lokke børnene med hjem med løftet om, at han har masser af slik.

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Teenager fundet bevidstløs i vandet - kæmper for sit liv

- Det er noget, som vi tager meget alvorligt, og som vi er i gang med at undersøge nærmere, siger vicepolitiinspektør Carsten Spliid fra Nordsjællands Politi.

Af hensyn til efterforskingen ønsker Carsten Spliid ikke at komme nærmere ind på, hvad politiet er i gang med at undersøge. Han vil dog ikke udelukke, at der kan være tale om den samme mand.

Carsten Spliid opfordrer forældre til, at de jævnligt taler med deres børn om, at de skal takke nej til tilbud om slik, at komme hjem til nogen og se hundehvalpe, eller andre søde dyr og lignende, hvis de bliver kontaktet af folk, de ikke kender. 

Læs også

Nu advarer politiet: Spildt ketchup kostede kvinde fra Esbjerg 30.000 kroner

Heller ikke selvom vedkommende siger, at det er aftalt med barnets mor eller far.

- Hvis man som barn bliver forsøgt lokket med en person, man ikke kender, skal man løbe væk og kontakte en voksen, som man kender og har tillid til, tilføjer Carsten Spliid.

Manden beskrives som:
- 35 år til ‘ældre’.
- Brunt hår.
- Klædt i en sort jakke (formentlig en læderjakke) med lynlås, en sort/grå rygsæk og i et enkelt tilfælde en rød hue.

Hvis du har informationer om de nævnte eller andre episoder, så vil Nordsjællands Politi gerne kontaktes på 114 eller mail [email protected].

Betjente ledte efter misrøgtet hund - men det var noget helt andet, de fandt i bunden af klædeskabet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip