Politiet sætter menneskejagt i gang - offentliggør identiteten på formodet øksemand

Foto: Nordsjællands Politi

Politiet har valgt at offentliggøre navnet på den mand, som man formoder står bag et økseoverfald i lørdags. Samtidig er det muligt, at den samme mand står bag et bankrøveri mandag.

I forbindelse med efterforskningen af det økseoverfald, der lørdag fandt sted på Circle K-tankstationen på Bistrupvej i Birkerød, har Nordsjællands Politi nu valgt at offentligøre navn og identitet på den formodende gerningsmand.

Det oplyser politiet selv i en pressemeddelelse.

Den eftersøgte mand er identisk med personen Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi. Han beskrives som; mand, 29 år, 176 centimeter høj, mellemøstlig af udseende, mørkt hår og mørkt kortklippet fuldskæg.

Foto: Sådan ser Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi ud. Nordsjællands Politi

Og sådan ser gerningmanden bag mandags bankrøveri ud.

Samtidig understreger politiet, at det helller ikke kan udelukkes, at vedkommende også er gerningsmand til et røveri som mandag eftermiddag klokken 12.26 blev begået mod Danske Bank i Ringsted.

Her havde en mand under trussel med en kniv truet personalet og fået udleveret et kontantbeløb, som han puttede ned i en medbragt Netto-pose.

Læs også

Efterlyser øksemand og bankrøver: Her er politiets overraskende teori

Gerningmanden er fortsat på fri fod, og samtidig oplyser politiet, at det kan ikke udelukkes, at han på sin flugt vil anvende offentlige transportmidler, taxa eller indlogere sig på hotel. Derfor beder politiet personale på overnatningssteder, busser, taxa og færgeselskaber om at observere efter gerningsmanden.

Politiet opfordrer til, at man IKKE selv retter henvendelse til gerningsmanden, da han betragtes som farlig.

 

Dagens Gossip