Politiet søger vidner: 18-årige gennembanket i bybus

Ninna Andreasen

388 uger siden

|

04/02/2017
112
En 18-årig mand blev passet op af tre truende unge i bussen på vej hjem fra en bytur. Han forsøgte at tale dem ned. Det gjorde dem bare endnu mere rasende.

Dagens topnyheder

Østjyllands Politi efterlyser vidner til et overfald i en bus i Brabrand natten til lørdag. Her blev en 18-årig mand passet op af tre unge, som var meget aggressive.

Han forsøgte at tale de tre personer ned, men det endte med, at de slog ham med knytnæver i ansigtet og på overkroppen. Det skriver Stiften.dk.

Overfaldet skete klokken 1.22 i bus nummer 43 på Sigridsvej ved Emmasvej i Brabrand. Her blev den unge mand antastet af de tre overfaldsmænd. Især den ene af de tre virkede opfarende og truende.

Han beskrives som mellem 16 og 17 år, 165-170 centimeter høj, spinkel af bygning og med kort, sort hår. Han er mellemøstlig af udseende og bar en army- eller camouflagejakke.

Den anden af de tre beskrives som: 16-17 år, mellemøstlig af udseende, almindelig af bygning, 170 centimeter høj og med karseklippet, mørkt hår.

Den tredje beskrives som: Cirka 18 år, 185 centimeter høj, afrikansk af udseende, spinkel af bygning og med kort, krøllet eller kruset mørkt hår.

Gerningsmændene steg af bussen på Sigridsvej ved Emmavej.

Har man oplysninger i sagen, kan de gives til politiet på telefonnummer 114.