Politiet spærrer fuldkommen af: To personer fundet døde

Foto: Presse-fotos.dk

Sent tirsdag eftermiddag har politiet afspærret et større område, hvor to personer er blevet fundet døde.

Et område af Bøgevej i Otterup på det nordlige Fyn er sent tirsdag eftermiddag blevet afspærret af Fyns Politi.

Læs også

Politiet tog på kontrol på værtshuse og diskoteker i København: Så bortviste de dørmanden

Grunden til, at området er blevet spærret af er, at der er blevet fundet to døde personer. Hidtil er der intet blevet meldt ud om, hvad dødsårsagen er hos de to livløse personer, der er blevet fundet.

"Vi har modtaget anmeldelsen kl. 16.31, og vi har fundet to livløse personer. Og meget mere kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt. Vi er ved at undersøge, om der ligger et kriminelt forhold bag," siger vagtchef hos Fyns Politi, Sten Nyland, til Presse-fotos.dk.

Foto: Presse-fotos.dk

Hertil lyder det, at det endnu er for tidligt at sige, om det er noget kriminelt, der ligger bag de to dødsfald. Det er blevet bekræftet, at de to personer er blevet fundet i en ejendom på Bøgevej i Otterup.

Ifølge Ekstra Bladet er det politiets formodning, at de to livløse personer er husets beboere, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Foto: Presse-fotos.dk

Derudover har Fyns Politi ikke ønsket at komme nærmere ind på, hvorvidt det er mænd, kvinder eller begge dele, der er blevet fundet i den pågældende ejendom på det nordlige Fyn.

Ydermere har vagtchefen ikke ønsket at komme nærmere ind på, hvordan de har fået anmeldelsen om, at der er to livløse personer på adressen.

Læs også

Nu advarer Dennis Knudsen

Vagtchef Sten Nyland tilføjer ifølge Presse-fotos.dk, at Fyns Politi vil komme til at arbejde på stedet i nogle timer endnu, men han har ikke givet et konkret svar på, hvornår de forventer at være færdige med arbejdet på stedet.

 

Dagens Gossip