Politiet stoppede 'mistænkelig' 39-årig mand nær grænsen: Gjorde chokerende fund i hans bil

Skrevet af Nicolai Busekist

10/02/2024
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
Politiet har anholdt en 39-årig mand, som de fandt 'mistænkelig'. Og det viste sig, at de havde ret i deres mistanke.

Mest læste i dag

En 39-årig mand er blevet anholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi, da de har gjort et meget opsigtsvækkende fund i hans bil. Et fund, der med stor sandsynlighed kommer til at koste ham flere år i fængsel.

I en pressemeddelelse oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, at der er tale om en 39-årig serbisk mand. Her fremgår det også, at han er blevet varetægtsfængslet i fire uger, og at han nægter sig skyldig i sigtelsen.

Manden kom i politiets søgelys, da han natten til fredag kørte over den dansk-tyske grænse ved Sæd.

Han blev ikke stoppet ved grænseovergangen, men blev derimod standset af en patrulje ved Løgumkloster. Her gjorde de det klart, at de ville have en lille snak med manden, der var kørende i en varebil.

Da han blev standset, fandt politiet hans optræden mistænkelig. Af denne grund besluttede de, at det ville være en god idé at gennemsøge bilen. Det gav manden tilladelse til, selvom han sandsynligvis har været klar over, at de ville gøre et meget opsigtsvækkende fund.

Fordelt i en række poser, blev der nemlig fundet intet mindre end 103.800 ecstasy-piller. Da de gjorde dette fund, tog naturligvis ikke betjentene lang tid at orientere den 39-årige mand om, at han var anholdt.

Det var betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest), der stod for at standse den 39-årige mand fra Serbien. Derfor var det også dem, der gjorde det store fund af ulovlige piller i hans varebil.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) er en specialenhed i Syd- og Sønderjyllands Politi, der ifølge Ritzau har til opgave at 'bekæmpe grænseoverskridende adfærd i grænseområdet'. Og denne gang har de forhindret en stor mængde narkotika i at komme ind i landet.