Politiet varsler endnu et opholdsforbud i Danmark

Foto: Shutterstock.com

Et nyt opholdsforbud kan være på vej. Det varsler politiet i dag i en pressemeddelelse.

Politiet har i løbet af den seneste uge arbejdet på en liste med såkaldte hotspots, som er områder i Danmark, hvor danskerne helst ikke skal opholde sig mange af gangen.

Hvis det bliver tilfældet, vil politiet med det samme kunne gå ind og påbyde et opholdsforbud, så det bliver ulovligt at opholde sig på området.

Læs også

Matematisk model: Denne dag slutter corona-pandemien

I dag har politiet så tilføjet endnu et sted som et såkaldt hotspot, og det betyder, at der snart kan komme et opholdsforbud, hvis folk ikke begynder at tage afstand.

Området der er tale om, er foran fodboldklubben Brøndby IFs stadion. Københavns Vestegns Politi har nemlig udpeget p-pladsen foran Brøndby Stadion som et område, hvor der kan nedlægges forbud mod ophold for at imødegå corona-smitte.

Årsagen til at politiet har valgt at lave området om til et hotspot, skyldes, at der i løbet af den seneste tid har været større forsamlinger af bilinteresserede, der har samlet sig på p-pladsen foran Brøndby Stadion.

Forsøgt at skabe dialog

Politiet har forsøgt at skabe dialog med de bilinteresserede, men hver gang politiet er dukket op, har personerne valgt at forlade området.

I en pressemeddelelse fortæller vicepolitiinspektør Søren Enemark, at p-pladsen foran Brøndby Stadion kan gå fra hotspot til opholdsforbud, hvis de bilinteresserede ikke forstår alvoren.

”Vi håber, at også de bilinteresserede forstår alvoren og derfor undlader at samles foran Brøndby Stadion. Men hvis de mod forventning samles alligevel, så er vi klar til at lukke området,” fortæller han.

Der er nu sat skilte op, som fortæller, at politiet kan oprette et opholdsforbud i området.

Læs også

Eksplosiv stigning i salget siden grænsen lukkede

 

 

Dagens Gossip