Polsk mand erklæret død af druk: Vågnede i lighus og tog tilbage på værtshus

Skrevet af Sol Stoffregen

393 uger siden

|

02/12/2016
112
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
Det må have været lidt af en morgenfest.

Dagens topnyheder

En utrolig historie går verden rundt i disse dage, efter en 25-årig polsk mand midt under en druktur måtte en tur i lighuset for til sidst at blive genforenet med sin venner i byen. 

Den polske mand Kamil skyllede så store mængder vodka ned, at han faldt om med hjertestop og kom på hospitalet. Her blev han erklæret død og kørt til et lokalt lighus, hvor han skulle ligge på køl indtil næste dag, skriver The Mirror. 

En vagt i lighuset hørte pludselig lyde og åbnede døren ind til Kamil. Den døddrukne og nøgne mand var i live og bad om et tæppe, fordi han syntes, der var lidt koldt i lighuset. 

Da Kamil var blevet undersøgt af en læge, og politiet havde været forbi, fik han lov at gå igen. I stedet for at tage hjem og sove branderten ud, tog den 25-årige mand hen til sine venner på et værtshus og fortsatte, hvor han slap tidligere på aftenen. 

Den specielle epsiode fandt sted i byen Kamienna Góra i det sydvestlige Polen. 

Det er ikke første gang, man hører om folk, der vågner op i lighuset i Polen. I 2014 viste det sig, at en 91-årig polsk kvinde ikke var død, da hendes ligpose pludselig begyndte at bevæge sig. Den ældre kvinde overlevede det kolde gys og fik varmen ved at spise godt med suppe.