Rema 1000-ansatte gjorde chokerende syn, da de mødte ind

Skrevet af Nicolai Busekist

13/02/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De ansatte hos Rema 1000 blev mødt af et chokerende syn, da de mødte ind søndag morgen.

Mest læste i dag

De ansatte hos Rema 1000 på Njalsgade på Amager troede sandsynligvis, at de blot skulle møde ind til en almindelig søndagsvagt.

Det viste sig dog, at starten på deres søndag skulle blive alt andet, end normal. Da de mødte ind søndag klokken 7 for at åbne butikken, blev de nemlig mødt af et chokerende syn.

Foran Rema 1000-forretningen gik en kun treårig dreng rundt på egen hånd, hvilket naturligvis undrede de ansatte. Det afslører Henrik Svejstrup fra Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Ifølge Henrik Svejstrup ringede de ansatte hos Rema 1000 straks til Københavns Politi, da de havde opdaget den lille dreng, der gik alene rundt i det kolde vejr.

Politiet blev kaldt ud til Rema 1000-forretningen, hvor de hentede den treårige dreng, der efterfølgende blev overdraget til de sociale myndigheder.

Et vidne har forklaret, at den lille dreng bestemt ikke var klædt på til det kolde vejr. Derimod var han kun iført et par underbukser, da han spankulerede rundt foran Rema 1000-forretningen på Njalsgade på Amager.

Efterfølgende har Københavns Politi udsendt en opdatering om den lettere besynderlige sag på deres officielle Twitter-profil.

Her oplyser de, at det er lykkedes at identificere drengens forældre, hvorfor han snart er hjemme i god behold. Der er dog ikke givet svar på, hvorfor han gik rundt alene i det kolde vejr.