Ren Olsen-banden: Fire unge mænd stjal pengeskab fra campingplads - så klappede fælden

Foto: Anne Bæk/Scanpix

Fyns Politi har i nat anholdt fire unge mænd for at stjæle et pengeskab fra en campingplads på Fyn.

- Vi skal bruge et pengeskab, en campingplads, to flugtbiler, en opmærksom campist og fire overmodige tyveknægte.

Ovenstående kunne lyde som en linje fra én af de elskede Olsen-banden film, men er i stedet opskriften på et virkeligt kup, der fandt sted i nat på Nordfyn.

For på Hasmark Strand Camping nord for Otterup har man natten til mnadag haft besøg af ubudne gæstet. Det skriver Fyens.dk.

Læs også

Haps! 28-årig mand tog bid af politibil og gik amok efter anholdelse

Fire unge tyveknægte havde nemlig udset sig campingpladsens pengeskab som udbytte, og derfor var det lykkes banden af snige sig ind på pladsen i ly af natten.

De fire unge mænd havde dog langt fra Egon Olsens snilde og hører vist heller ikke til i kategorien ‘listetyve’. For klokken 03.25 modtog Fyns Politi et opkald fra campingpladsen, hvor en opmærksom kvinde havde opdaget flere personer, som var i færd med at bryde ind i pladsens administration.

Stadig mens politiet havde kvinden i røret, kunne hun pludselig fortælle, at gerningsmændene nu begyndte at læsse campingspladsens pengeskab ind i en bil.

Læs også

Mand på motocross amok på bilist: Ødelagde sidespejl og spyttede hans mor i ansigtet

Herefter stak de fire mænd af i to mindre biler ad Strandvejen i retning mod Otterup.

Dette fik øjeblikkeligt politiet til at sende flere patruljevogne mod campingpladsen, og herefter gik der kun omkring tre-fire minutter, før politiet fik kontakt til de to biler, som de umilddelbart efter fik bragt til standsning.

Herefter kunne politiet lægge de fire uforsigtige tyveknægte i håndjern og tage den med på stationen.

Læs også

Anne Linnet jubler: Skal giftes med 38 år yngre kæreste

- Vi har anholdt fire personer, alle unge mænd fra Odense, oplyser vagtchef Ehm Christensen til Fyens.dk.

Om pengeskabet var et Franz Jäger er tvivlsomt, men modsat Olsen-Banden, har de fire unge forhåbentlig indset, at forbrydelse ikke betaler sig.

Læs også

Feriepenge optjenes i perioden fra 1. januar til 31. december. Udbetaling af feriepenge sker gennem FerieKonto, som du kan se her.

Fedtprocent kvinder - Her kan du læse dig til, hvad din fedtprocent bør ligge på alt afhængig af din alder og din vægt. Det er samtidig vigtigt, at du er opmærksom på, at din fedtprocent ikke blive for høj.

Tillykke med fødselsdagen - Vi har sørget for ideer til alle typer fødselsdagskort. Uanset om det er til din kæreste, din bedste veninde, dine forældre eller kollega. Find en sjov tillykke med fødselsdagen tekst til fødselsdagskort, der passer til alle lejligheder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip