Rygsæk-trick endte slet ikke som forventet for ungt par i Netto

Foto: Shutterstock.

Onsdag klokken 22.52 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Netto på Finderupvej i Aarhus C.

Sen ondag aften klokken 22.53 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse. Den kom fra Netto på Finderupvej i Aarhus C, hvor to udenlandske butikstyve blev tilbageholdt.

Læs også

Kvickly og SuperBrugsen med nyhed: “Festen starter klokken 19.00”

Det oplyser Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport.

De to butikstyve, en 24-årig kvinde og en 21-årig mand, havde fyldt strømper, slik, nødder og andet i en rygsæk, hvorefter de var gået op til kassen og havde betalt for nogle andre varer. Men rygsæk-tricket var altså blevet opdaget, og det betød, at politiet blev tilkaldt.

Da patruljen ankom til stedet, blev det unge par sigtet for butikstyveri.

Gemte de stjålne varer

Den 24-årige kvinde og 21-årige mand var ikke de eneste, der havde svært ved at kende forskel på dit og mit onsdag i Aarhus.

Tidligere på dagen klokken 14.31 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Magasin på Immervad i Aarhus C.

Her havde butiksvagter tilbageholdt en butikstyv. De var blevet opmærksomme på kvinden, da alarmen var gået ved udgangen. Herefter kunne de set, at kvinden gik tilbage i butikken og gemte de stjålne varer.

Da vagterne havde taget kontakt til kvinden, blev hun fundet i besiddelse af en alarmaftager, og politiet blev kontaktet. 

Betjentene ankom kort efter til Magasin, og den 24-årige kvinde blev sigtet for butikstyveri, men da varerne var leveret tilbage, havde Magasin ikke noget erstatningskrav. Kvinden fik beslaglagt sin alarmaftager og blev ført ud af butikken.

Læs også

Vild udvikling: Signe Lindkvist smidt ud af tv-program

 

 

 

Dagens Gossip