Savnet kvinde fundet død

Foto: Google Maps

Fredag formiddag blev en ældre kvinde fundet død i Ringsted, efter Midt- og Vestsjællands Politi havde efterlyst hende.

Fredag morgen klokken 08.49 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en 83-årig kvinde, som havde forladt sin private bopæl torsdag eller natten til fredag.

Den ældre kvinde, som boede på Eksercerpladsen i Ringsted og var dårligt gående, blev sidst tilset af hjemmeplejen torsdag aften klokken 20.00.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

11-årige Niclas forsvandt på vej til skole: Nu har politiet fundet ham

Politiet sendte flere patruljer til stedet efter anmeldelsen - herunder hundepatruljer og en lederpatrulje. De udsendte desuden en efterlysning på Twitter, mens Ringsted Taxa blev anmodet om at kigge efter den savnede kvinde.

Klokken 09.58 modtog politiet en anmeldelse fra en borger om, at en livløs kvinde var fundet i et vandløb ved Felten - cirka 200 meter fra den eftersøgte kvindes bopæl.

Kort efter kunne en politipatrulje bekræfte, at den livløse kvinde var identisk med den eftersøgte. Kvinden blev bragt til akutmodtagelsen på Køge Sygehus, hvor hun blev erklæret død af den modtagne læge.

Læs også

Kvinde luftede sine hunde i Helsingør: Da de mødte en hvalp, tog turen en alvorlig drejning

Det er ikke politiets indtryk, at der er tale om en forbrydelse. Som følge af sagens omstændigheder, vil der dog blive afholdt et retslægeligt ligsyn i den kommende uge med henblik på at fastslå dødsårsag og måde.

Politiet oplyser, at kvindens pårørende er blevet underrettet, ligesom der er blevet optaget rapport om hendes dødsfald.

Politiet skulle tjekke morgentrafikken: Men så opdagede de et helt andet problem

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip