Skjulte optagelser af 5-årig dreng fanger politiets opmærksomhed: Sniger sig om bag disken og gør sin far stolt

Sol Stoffregen

400 uger siden

|

16/11/2016
112
Faren, der er udstyret med ubetalt tøj, fører drengen ud af butikken efter tricktyveriet. Foto: Met Police.
Faren, der er udstyret med ubetalt tøj, fører drengen ud af butikken efter tricktyveriet. Foto: Met Police.
Den stolte dreng hiver op i blusen for at vise sin far, hvad han har gjort - faren kvitterer med et klap på hovedet, inden de forlader genbrugsbutikken.

Dagens topnyheder

Et overvågningskamera i en britisk genbrugsbutik viser det skræmmende øjeblik, hvor en ca. fem-årig dreng stjæler, mens hans far står ved siden af. Politiet efterlyser to mænd og drengen, skriver avisen The Mirror.

En velgørenhedsbutik til fordel for kræft i det sydvestlige London blev forleden udsat et tricktyveri, da en mand afledte personalet, mens far og søn stjal fra butikken. 

I et ubemærket øjeblik hvor personalet i butikken var ude af syne, sneg den lille dreng sig om bag disken og snuppede en mobiltelefon, som han satte i buksekanten under blusen, afslører overvågningskameraet. 

Han viser med det samme byttet til sin far ved at løfte op i blusen. Den stolte far klapper sønnen kærligt på hovedet, inden de forlader butikken - faren ‘glemte’ også at betale for det dametøj, han havde i hænderne. 

Metropolitan Police har også optagelser, der viser, hvordan de to mænd instruerer drengen i at stjæle mobiltelefonen. Det var en frivillig medarbejders telefon, som drengen snuppede. 

Episoden fandt sted den 11. oktober, men på trods af optagelserne har det ikke lykkedes politiet at finde de tre gerningsmænd. Derfor efterlyser ordensmagten dem nu med billeder.

Se overvågningsvideoen her: