Skulle en tur i Elgiganten: Endte med 3 sigtelser

Foto: Shutterstock.com

Episoden fandt sted onsdag aften.

Et besøg i Elgiganten gik ikke helt som forventet for en 20-årig mand. 

Manden blev onsdag kl. 20.06 tilbageholdt af en vagt i Elgiganten på Anelystparken i Tilst.

Læs også

Overbo og underbo røg i totterne på hinanden: En person død

Det oplyser Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport. 

Vagten opdagede, at manden var på vej ud af butikken med en trådløs opladermåtte, der ikke var betalt for. 

Men det var ikke det eneste, der viste sig at være i den unge mands lommer. Han havde også en kniv og en mindre mængde hash i lommen. 

Da politiet kom frem, blev han derfor sigtet for tyveri, besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven. 

Flere historier fra døgnrapporten

Løb i armene på betjent

Tidligere på dagen, onsdag kl. 17.56, blev en 20-årig mandlig motorcyklist sigtet for kørsel uden førerret, manglende brug af styrthjelm og for ikke at efterkomme politiets anvisninger. 

En patrulje opdagede den 20-årige, da han kørte rundt på Nordre Ringgade i Aarhus N, men motorcyklisten standsede ikke, selvom betjentene satte blink og udrykning til. I stedet satte han farten op og forsøgte at køre fra politiet. 

Lidt længere fremme af vejen smed han motorcyklen og fortsatte flugten til fods med en betjent i hælene. På Provst Balles Vej løb han dog lige ind i en anden betjent, der var kommet til fra den anden side. Han blev derefter anholdt og sigt, skriver Østjyllands Politi.

Narkohund fandt stoffer

Østjyllands Politis specialpatrulje fik onsdag kl. 11.13 assistance af en narkohund, da de besøgte en adresse i Højbjerg, hvor de havde mistanke om, at der var stoffer. 

Da betjentene kom frem, kunne de med det samme lugte hash, og den 25-årige beboer på stedet viste frivilligt en klump hash frem, som han blev sigtet for at besidde. 

Patruljen tænkte dog, at der kunne være mere at komme efter, og lejligheden blev derfor ransaget. Narkohunden fik hurtigt fært flere forskellige steder, og det endte med, at der blev beslaglagt flere salgsposer med både kokain og hash. 

Den 25-årige endte derfor med at blive sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Læs også

Bilka lancerer “banebrydende nyhed”: De første i Danmark