Slog sit 12-årige voldtægtsoffer ihjel, men børnelokkeren var ikke færdig

Foto Ritzau Scanpix

En 12-årig dreng har på brutal vis mistet livet, da en 59-årig pædofil mand voldtog og dræbte ham.

Den 12-årige dreng blev lokket af den pædofile med slik, hvorefter han blev voldtaget og kvalt i en efterladt bygning i byen Dnipro i Ukraine. Det skriver dailymail.co.uk 

Læs også

Forfærdeligt: Barn var spærret inde blandt menneske- og dyreekskrementer

Lokkede med slik

Drengen ved navn Rodion Volkov var på vej hjem fra fodboldtræning da en mand gik op til ham og begyndte at tale med ham. Langsomt fik Rodion tillid til den 59-årige mand og fulgte efter ham ind i en butik. Herefter kan man se på overvågningsbillederne at de to forlader butikken sammen igen.

Efter at de to forlod butikken inviterede den pædofile antageligt Rodion på en tur hen til en forladt bygning i byens lokale park.

Da de nåede bygningen, voldtog den 59-årige den 13-årige skoleelev, derefter dræbte han drengen og havde sex endnu en gang med den døde krop, fortæller efterforskere.

Meldt savnet

Rodions familie meldte ham savnet ved det lokale politi, fordi han ikke kom hjem efter fodboldtræning og ikke tog sin telefon.Politiet sporede hurtigt drengens mobiltelefon og begyndte at lede i området i og omkring parken.

Familien beskriver Radion som en dygtig fodboldspiller, der gik på den lokale fodboldskole.

Talskvinde for det lokale politi Ludmvla Kopylenko sagde til lokale medier:

”Da betjentene trådte ind i den forladte bygning, fandt en mand, der lå på en madras og var dækket af en bunke tøj. Mandens ansigt var smurt ind i blod og han rejste sig hurtigt op, mens han trak bukserne op igen. Da betjentene flyttede bunken med tøj, fandt de det nøgne lig af den 13-årige Rodion”

Erklærede sig skyldig

Manden, som ikke er blevet navngivet, viste sig at være en lokal hjemløs. Han havde ifølge politiet boet I den forladte bygning i noget tid.

Den 59-årige blev anholdt på stedet og tilstod alt med ordene ”Jeg voldtog drengen før jeg kvalte ham og havde sex med hans lig.” Det skriver de lokale medier.

Politiet har sigtet manden for voldtægt, mord og han er varetægtsfængslet. Hvis han bliver kendt skyldig star manden overfor en livstidsdom.

Læs også

DMI: Nu kommer årets første sommerdag

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip