Sønderjysk chef ville slikke unge piger i skridtet: 'Han ville måle min PH-værdi med tungen'

Den 39-årige chef ville yde en personlig hjælp, så flere af de unge piger og kvinder i virksomheden kunne tabe sig. Han ville slikke dem i skridtet for at undersøge med tungen, om det gik i den rigtige retning med deres vægttab.

En chef for en fastfoodkæde i Sønderjylland tog en række af klamme og krækende metoder i brug, da flere af de unge kvinder i virksomheden forklarede til ham, at de ønskede at tabe sig.

Den 39-årige mand har været en del af det lokale fitnessmiljø, og derfor ville han gerne hjælpe de unge piger og kvinder med at komme ned i vægt.

Men den hjælpsomme chef, der har drevet og bestyret flere spisesteder i Aabenraa og Sønderborg, endte i fjor med at få en dom for blufærdighedskrænkelse, da han målte og fotograferede de unge ansatte.

Nu er manden atter er dømt for overgreb mod en pige på 15 år. Det skriver JydskeVeskysten.

- Han ville slikke mig i skridtet. Det var noget med, at han ville kunne undersøge slankepillers virkning, hvis han måtte få lov at slikke mig. Noget med PH-værdien før og efter slankepillerne. Jeg kan ikke rigtigt huske det, forklarede en 18-årige kvinde i Retten i Sønderborg.

Den 39-årige chef foretog sine 'målinger' i kælderen under sine spisesteder.

Læs også

Mand påkører 16-årig pige og slikker hende i ansigtet

Han blev sidste år dømt 20 dages betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste for blufærdighedskrænkelse af to unge piger.

Med hjælp fra slankepiller ville han yde en indsats, så de to teenagere på 17 og 18 år ville smide nogle kilo.

Men han krænkede deres blufærdighed, da han fik dem til at smide tøjet med påskud om, at han ville måle deres kroppe med et målebånd.

Nu er manden dømt for at krænke en 15-årig piges blufærdighed.

JydskeVeskysten skriver, at den 39-årige mand målte pigen i sit eget soveværelse ved Sønderborg, hvor han også fotograferede hende forfra og bagfra.

Den 15-årige har i retten forklaret, at manden under målingerne rørte hende direkte i skridtet.

 

Dagens Gossip