To søstre hører underlige lyde fra busk: Nu er 17-årig pige sigtet for frygtelig forbrydelse

Kristine Bugbee

362 uger siden

|

09/08/2017
112
De to søstre troede, at det var en hund, de kunne høre.
De to søstre troede, at det var en hund, de kunne høre.
Mærkelige lyde fra en busk viste sig at komme fra en baby, som var blevet efterladt i en plastikpose. Moderen er en kun 17-årige pige, som nu er sigtet for mordforsøg.

Dagens topnyheder

En otte måneder gammel baby blev i går fundet i live i en plastikpose i Elmira, New York. Det skriver New York Post

Politiet blev kaldt til stedet tirsdag eftermiddag, efter at to søstre hørte mystiske lyde fra en busk i nærheden af deres hjem, som de først troede kom fra et forpint dyr.

Da søstrene Kayla og Karen Seals gik nærmere, gjorde de en grusom opdagelse.

- Min søster gik ned fra sin terrasse og om på siden af naboens hus med en pind i hånden, fordi hun tænkte, at lydene kom fra en hund, fortæller Karen Seals til et lokalt medie.

Da Kayla Seals nærmere sig busken, hvor lydene kom fra, så hun to små fødder stikke ud af en plastikpose på jorden ved busken. 

- Hendes ben dinglede bare, og hendes hoved var inde i posen, hele hendes hoved var dækket hele vejen ned, fortæller Kayla Seals, som altså var den første til at spotte det lille barn.

De to søstre ringede omgående til alarmcentralen og tog sig af barnet, mens de ventede på, at politiet og en ambulance skulle ankomme. 

Det har siden vist sig. at barnet havde ligget i plastikposen i tre dage, inden det blev fundet. Mirakuløst nok er barnets tilstand nu stabil. 

Politiet har anholdt og sigtet barnets teenagemor for mordforsøg. 

17-årige Harriette Hoyt kommer fra Sayre i Pennsylvania - lidt mere end 30 kilometer fra det sted, hvor hun efterlod sit lille barn sidste weekend. 

Motivet for den ubegribelige forbrydelse er endnu uvis.

17-årige Harriette Hoyt.

Politiet roser de to søstre Kayla og Karen Seals for deres hurtige reaktion efter de sørgelige fund. Det lille barn er i live takket være deres indsats.

- De er i sandhed helte i denne sag, lyder det fra William Solt fra Elmira Police Department.

Harriette Hoyt er varetægtsfængslet. Hendes advokat har endnu ikke ønsket at kommentere sagen.

Kvinde advarer med sindssyge billeder: Derfor må du ALDRIG have fødderne oppe på instrumentbrættet