Stort drama udspillede sig i Føtex: 19-årig mand gik amok på medarbejder

08/06/2023 18:21

Nicolai Busekist

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et sandt drama udspillede sig i en Føtex-forretning. Det startede med en pose med bland-selv-slik, og endte med forsøg på at nikke en skalle.

Mest læste i dag

Når man køber bland-selv-slik, skal man huske at betale for det. Det havde en 19-årig mand glemt onsdag aften i en Føtex-forretning på M.P. Bruuns Gade i Aarhus. Det skriver mediet MigogAarhus.

Det medførte, at personalet måtte kontakte politiet. Det gjorde de omkring kl. 19.10 onsdag aften.

Den medarbejder, der ringede til alarmcentralen, forklarede, at de stod med en aggressiv mand, der havde gjort sig til butikstyv.

Tilsyneladende var han ikke helt tilfreds med at blive stoppet, da han forsøgte at forlade butikken uden at betale. Derimod reagerede han meget voldsomt, og var tæt på at gå ud over en medarbejder i butikken.

Østjyllands Politi oplyser i døgnrapporten, at han forsøgte at slå ud efter en medarbejder i butikken. I sit raseri forsøgte han tilmed at nikke ham en skalle, men det havde han heldigvis ikke succes med.

Det fremgår også, at hele balladen startede med en pose med bland-selv-slik, som han forsøgte at tage med hud af butikken. Da han blev stoppet af en medarbejder på vej ud af butikken, endte han med at se rødt.

Heldigvis var der også en vagt til stede, som kunne gribe ind og tilbageholde den unge mand. Kort tid efter dukkede en patrulje op, som overtog den 19-årige mand.

Her erkendte han, at han havde stjålet slik for 15 kroner. Sandsynligvis kunne det have kostet ham en mindre bøde for butikstyveri, men så let slipper han ikke.

I og med, at den unge mand valgte at slå ud efter medarbejderen, er han i stedet blevet sigtet for røveri, som har en helt anden strafferamme.

I døgnrapporten fremgår det også, at han havde en mindre mængde hash på sig. Derfor blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.