Susanne gjorde modbydeligt fund i skoven: 'Den er skåret op de korrekte steder’

Emil Ryttergaard

372 uger siden

|

26/05/2017
112
Poserne lå efterladt i en skov nær Horsens. Foto: Privat
Poserne lå efterladt i en skov nær Horsens. Foto: Privat
Susannes Aagaard Nielsen veninde ringede og fortalte, at hun havde fundet nogle mystiske poser i skoven nær Horsens i onsdags. De kørte ud og kiggede på det sammen og gjorde en makaber opdagelse.

Dagens topnyheder

Onsdag aften fik Susanne Aagaard Nielsen fra Tørring nær Horsens et ubehageligt opkald fra en god veninde. 

Ved Tinnet Skov havde veninden fundet nogle gennemsigtige plastiksække i skovbunden, og hun ville gerne have Susanne Aagaard Nielsen med ud og se, hvad poserne indeholdt. 

Da de to veninder bevægede sig ud i skoven, fandt de rigtig nok de gennemsigtige plastikposer, som lå efterladt i skovbunden, og indholdet viste sig var en parteret pony, skriver TV SYD.

Ponyen var sirligt skåret i stykker og lagt i gennemsigtige affaldsposer, og da Susanne Aagaard Nielsen er hestetræner, kunne hun straks konstatere, hvordan hesten havde haft det, inden dens død. 

- Jeg tror, at det er en pony, der har haft det rigtig godt. Den ser ud til at være godt fodret, men ejerne er måske kommet ud i en situation, hvor de har haft for mange ponyer, fortæller Susanne Aagaard Nielsen til TV SYD.

Det var i området omkring Tinnet Skov, Susanne Aagaard Nielsen og hendes venninde fandt den parterede pony i plastikposerne. Foto: Google Maps

Det var et makabert syn, der ventede Susanne Nielsen, da hun kiggede i plastikposen. Nu er sagen anmeldt til politiet. Foto: Privat

Ifølge Susanne Nielsen koster det 1.800 kroner at skille sig af med en pony på lovlig vis, hvilket kan have fået den tidligere ejer af hesten til at dumpe det parterede dyr i skoven.

Men ud fra Susanne Nielsens betragtning er parteringen af hesten ikke sket lemfældigt. Det har været en professionel salgtning.  

- Det ser ud til, at den er skåret op med det rigtige værktøj, og den er skåret op de korrekte steder. Den er også pelset, så det er gjort af nogen, der ved, hvordan man bruger en kniv. Det er helt sikkert en, der har adgang til slagterudstyr og har erfaring med at partere dyr, siger Susanne Aagaard Nielsen til TV SYD.

Det er ikke første gang, at der bliver fundet døde og parteret ponyer i Tinnet Skov. I alt har politiet fundet tre heste i skoven den seneste tid.  

Politiet efterforsker netop nu sagen, og har forsøgt at spore hestene via chip, men der blev desværre ikke fundet chip i hestene.

Se Susanne Aagaard opslag herunder.