Syv unge kørte galt: 17-årig død efter voldsom ulykke

Emil Ryttergaard

387 uger siden

|

16/02/2017
112
En 17-årig dreng er dræbt, og flere andre er alvorligt kvæstet efter en voldsom trafikulykke onsdag aften. Føreren mistede kontrollen over bilen, og flere af de unge passagerer blev slynget ud.

Dagens topnyheder

Onsdag aften kom syv unge mænd alvorligt til skade ved et voldsomt færdselsuheld på Kirkeåsvej, 200 meter nord for Odsherredvej, tæt på Højby i den nordvestlige del af Sjælland.

En 17-årig dreng blev så hårdt kvæstet ved ulykken, at han natten til torsdag blev erklæret død på sygehuset i Holbæk, skriver sn.dk.

Han blev onsdag aften kørt på sygehuset sammen med en 19-årig kammerat, der er indlagt i kritisk tilstand. 

De to mænd sad sammen med fem andre unge mænd i bilen, da føreren af uklare årsager mistede kontrollen over bilen og endte på en nærliggende mark. 

Foto: www.presse-fotos.dk

 - Bilen er på vej i sydlig retning mod Holbæk, da føreren tilsyneladende mister herredømmet over køretøjet, som ryger ud på en mark og triller rundt flere gange. Der er nok kørt lige over hastighedsgrænsen.

Det siger vagtchef Arne Aabech fra Midt- og Vestsjællands Politi til sn.dk

Ulykken skete omkring klokken 22.30 og involverede kun den ene bil. Under uheldet blev flere af de unge passagerer slynget ud af bilen.

Politiet sendte både en redningshelikopter og syv ambulancer samt andre udrykningskøretøjer til stedet. 

Alle syv personer er drenge på mellem 16 og 19 år, og er alle lokale fra Nordvestsjælland. 

Tidligere på dagen onsdag skete der en anden stor trafikulykke på Øresundsbroen, der eftersigende var den største ulykke på broen, siden den åbnede i 2000