Tæskede vennens kæreste fordi hunden ikke havde tyndskid

Foto: Shutterstock.com

En nu 24-årig kvinde var gennem en længere periode udsat for modbydelig mishandling af flere mænd. I dag har de tiltalte udtalt sig i retten.

En forfærdelig sag er i øjeblikket for retten, hvor hele fem mænd er tiltalt for at have mishandlet en nu 24-årig kvinde gennem en længere periode.

I dag var en af mændene så i vidneskranken ved retten Viborg, hvor han fortalte om de modbydeligheder, som den unge kvinde blev udsat for.

Læs også

Katastrofe under opsejling på dansk hospital - 44 patienter smittet

Kvinden blev blandt andet bidt hver eneste dag i en hel uge af en hund ved navn Odin. Dette skete i marts 2019, og hun stoppede først, når den blev træt.

Det er mange rystende beretninger, som den 23-årige mand kommer med i retten. Blandt de groveste var han selv involveret, hvor hans flere gange slog sin vens kæreste i hovedet.

Årsagen var noget så simpelt som, at den unge kvinde havde spist den 23-årige mands pose med vingummi. Eller havde hun?

'Hunden havde ikke tyndskid, så jeg vidste, det var hende'

“Hun sagde, det var hunden, der havde spist slikket, men den havde ikke tynd mave, så jeg vidste, det var hende, så jeg slog hende på højre side af hovedet,” fortæller manden i retten ifølge Skive Folkeblad.

Videre fortæller han også, at han flere gange slog kvinden med hundens legetøj, uden at der var nogen årsag bag det.

“Det var bare noget, jeg gjorde for sjovt,” lyder det fra den 23-årige tiltalte.

Selvom den 23-årige mand selv var modbydelig mod kvinden, så fortæller han i retten, at han prøvede at få det til at stoppe. Han sagde til den unge piges 28-årige kæreste, at han burde stoppe, men den 23-årige blev truet på livet til at holde mund.

Alle de tiltalte har afgivet deres forklaringer i retten.

Læs også

Forfærdeligt overfald: 33-årig afrikansk mand voldtog kvinde og slukkede cigaret i ansigtet på hende

 

 

Dagens Gossip