Teenagedrenge mishandlede egern og grinte, mens dyret skreg - så dukkede Susanne op

webmaster

366 uger siden

|

14/07/2017
112
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde sad og drak og kaffe med venner, da de hørte skud. Tre drenge rendte rundt i skoven i nærheden og skød efter et egern.

Dagens topnyheder

På verandaen i Brannolandet i Holmsund i Sverige sad Susanne Lundgren og drak kaffe med i selskab med venner. Men pludselig hørte de skud fra skoven i nærheden.

Det skriver SVT.

Da de gik ud omkring parkeringspladsen for at se, hvad der var på færde, kunne de se, at der foregik noget inde i skoven.

- Da vi gik ind i skoven, så vi tre teenagedrenge med gevær og kikkertsigte, som pønsede på noget. Da vi råbte efter dem, hvad fanden de havde gang i, sprang de aftsted. På jorden lå der et sønderskudt egern, fortæller Susanne Lundgren.

Da hende og hendes venner kommer frem, var egernet dødt. Derefter lagde Susanne Lundgren et  billede op på byens facebookgruppe for at få forældrene til de skydegale drenge til at tale med deres børn og finde ud af, hvem der havde skudt, og hvorfor egernet skulle blive offer for deres gerninger. 

- Drengene må have været mellem 14-17 år, og der var nogen, der skrev på Facebook, at de havde politianmeldt dem. Jeg forstår ikke, hvordan de kan få sig selv til at gøre sådan noget som at skyde et egern.

Jeg har før set døde dyr, men ekkoet fra egernets skrig, da det blev skudt, var slemt, siger hun. 

Siden hun lagde billedet på Facebook, har der været masser af kommentarer med andre, der er lige så forargede. Nu håber Suanne Lundgren, at forældrene til teenagedrengene finder ud af, hvad de har gjort og taler et par alvorsord med dem.