Tesla 3 på autopilot kører ind i politibil

Sådan så den Tesla Model 3 ud efter den kørte ind i en politibil. Foto: CONNECTICUT STATE POLICE, FACEBOOK

Autopiloten på Tesla 3 skulle ifølge Tesla selv være næsten fejlfri. Det er dog ikke den fornemmelse, man står tilbage med, efter en Model 3 pludselig torpederede en politibil.

Teslaen kørte ind i to biler. Både en politibil og en anden bil, der holdt stille på tidspunktet for hændelsen. 

Chaufføren fortalte politiet efter ulykken, at han havde sat sin Tesla Model 3 på autpilot, fordi han skulle tjekke op på sin hund, der sad på bagsædet af bilen. 

Ulykken skete på Interstate 95 i Norwalk, Connecticut i USA.

Politibilen var parkeret bag et køretøj, der var kørt i stykker. Politibilen havde blå blink på og ventede på at autohjælpen skulle nå frem.

Den 36.000 $ dyre bil ramte politibilen bagtil. Den havde så meget fart på, at den skubbede politibilen videre ind i bilen foran. Heldigvis kom ingen noget til. 

Nu venter der så et retsligt efterspil for Tesla-chaufføren, for politiet har allerede udtalt: "Uanset dit køretøjs kapacitet, så kræver det altid din fulde opmærksomhed, når du betjener et køretøj, for at sikre en sikker kørsel."

Føreren er derfor blevet tiltalt for hensynsløs kørsel og for at sætte andre til fare.

Dette er ikke første gang, at en Tesla går fejler, mens den er på autopilot. I alt har der været mindst fem omkomne over hele verden, der har involveret Tesla-køretøjer på autopilot.

Læs også

Lille dreng med lungebetændelse tvunget til at sove på hospitalets gulv på grund af mangel på senge

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip